Na jeden záber: Sony Xperia tipo

Krátke video s našimi pocitmi z maličkého smartfónu. Okrem kompaktných rozmerov a príjemnej hmotnosti zaujme Xperia tipo hlavne silnou batériou a cenou.

Sony Xperia tipo zaujme menej náročných používateľov a je vhodná aj pre tých, čo si kupujú svoj prvý "múdry" telefón a hľadajú základné funkcie smartfónov spolu s výhodami otvoreného operačného systému.

Novinka prináša kompaktné rozmery a príjemnú hmotnosť. Procesor je taktovaný na 800 MHz a operačná pamäť RAM s celkovou kapacitou 512 MB RAM ponúkne po spustení 404 MB, čo je veľmi slušná hodnota.

Základné info: Sony Xperia tipo

Na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov je pre používateľa dostupných 2,15 GB vnútornej pamäte s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android prichádza už vo verzii Ice Cream Sandwich, čo mnohých určite poteší.

Dotykový 3,2-palcový displej dostal rozlíšenie 320 x 480 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Na fotografovanie a nahrávanie VGA videí poslúži dosť slabý 3-megapixelový fotoaparát, ktorému však chýba nielen prisvetľovacia dióda, ale aj automatické zaostrovanie. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu HSDPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack. Medzi plus môžeme zaradiť 1 500 mAh batériu.

Na jeden záber: Sony Xperia tipo

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

hellraiser04 12.12.2012 - 21:10

,,...pozrieme si ako sa vypína displej....toto je taká špecialitka asi od sony si myslím..."

Mišo13.12.2012 - 00:47 Trvalý odkaz

hd2jky (rootnute) to maju uz dlho. ale pekne to je :-D

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease13.12.2012 - 05:41 Trvalý odkaz

Motorola sa mi vypína rovnako. T. J. ako staršie CRT televízory ;-)

Celá diskusia 3 príspevky