Adventný kalendár po našom! 24 súťaží, 24 výhier

Od dnešného dňa spúšťame sériu predvianočných súťaží. Každý deň na titulnej stránke Fony.sk alebo našej facebookovskej stránke nájdete jednu otázku či súťažnú úlohu. Šanca vyhrať mobil alebo inú atraktívnu cenu nebola nikdy jednoduchšia. Stačí nás celý deň sledovať...

A hneď začneme prvou otázkou. Ktorý telefón na Fony.sk vzbudil v októbri najväčší záujem? Prezradíme vám, že si za daných 30 dní otvorilo jeho recenziu až 11 954 čitateľov.

Aby ste nepovedali, že sme potvory, dáme vám na výber (pozor, ide o abecedné poradie):

HTC Desire C, HTC One V, Huawei Ascend G300, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Note II, Sony Xperia P, Sony Xperia U

Mimochodom, toto je desať najčítanejších recenzií v desiatom mesiaci tohto roka. Dokonca aj najmenej čítanú z nich si otvorilo neuveriteľných 6 381 ľudí.

Správnu odpoveď napíšte do predmetu e-mailovej správy poslanej na adresu sutaz@fony.sk.

Prečo e-mail? Aby ste zbytočne od seba v diskusii neodpisovali. A aby to bolo ešte spravodlivejšie, a nešlo len o sekundy či minúty, šťastného výhercu vyžrebujeme z prvých piatich správnych odpovedí. Držíme vám palce, nech sa šťastie usmeje na toho pravého. Mimochodom, ak vyhráte dnes, neznamená to, že nemôžete vyhrať v našej sérii súťaží aj zajtra. Do týchto Vianoc určite nebudeme nikoho šikovného diskriminovať. Hrať sa tak s nami oplatí každý adventný deň.

A o čo sa vlastne hrá?

Na výhercu dnes čakajú dve ceny. Prvou je exkluzívne Bluetooth slúchadlo Nokia BH-902 s displejom, ktorý slúži na zobrazenie času, stavu batérie alebo pre listovanie poslednými hovormi. Druhú cenu - uterák Shell venoval partnerský server ZaVolantom.eu

Nokia BH 902

Dnešnú hru ukončíme v diskusii pod týmto článkom. Tam vyhlásime nielen stav ukončenia, ale aj výhercu.

Zajtra sa so súťažou ukážeme zas. Možno na facebooku, možno medzi novinkami na Fony.sk. Ešte ani sami nevieme kedy a kde. Skrátka, ak chcete vyhrať, musíte nás sledovať stále.

Advent

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 01.12.2012 - 23:59

Hodinu od spustenia súťaže vám poradíme. Ide o telefón skôr pre bežného Slováka než top manažera. :-)

Richard Hombauer02.12.2012 - 01:28 Trvalý odkaz

Už evidujeme desiatky nesprávnych a len dve správne odpovede. :-)

Manobb02.12.2012 - 10:18 Trvalý odkaz

Kvitujem spestrenie tohoto hluchého obdobia (operátori totiž driemu) zo strany portálu o mobilnej komunikácii. Takisto kvitujem, že do súťaže nie je potrebné hneď dávať aj osobné údaje.

K+ pre fony.sk

Celá diskusia 28 príspevkov