Nokia Asha 308 na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť mobilný telefón určený skôr pre nenáročných zákazníkov, ktorí vyžadujú podporu pre dve SIM karty a uprednostňujú dotykový displej.

Nokia Asha 308 má rovnaký dizajn a podobné parametre ako model Nokia Asha 309. Líšia sa od seba slotom na dve SIM karty a chýbajúcou Wi-Fi u Nokie Asha 308.

Dotykový kapacitný displej s 3-palcovou uhlopriečkou má rozlíšenie 240 x 400 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Vnútorná pamäť telefónu s kapacitou 128 MB sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 32 GB, 2 GB karta je navyše súčasťou balenia. Telefón poslúži aj ako MP3 prehrávač a dlhé chvíle vám spríjemní FM rádio s RDS a funkciou nahrávania. Nechýba ani Bluetooth 3.0.

Na fotografovanie a nahrávanie krátkych videí v QCIF rozlíšení poslúži jednoduchý 2-megapixelový fotoaparát, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Používatelia ocenia rýchly prístup na sociálne siete, nainštalovaný Nokia prehliadač, prístup do Nokia Store, Nokia Mapy či službu FOTA pre bezdrôtovú aktualizáciu softvéru, aj možnosť personalizácie domácich obrazoviek. Funkcia Easy Swap umožní jednoduchú výmenu SIM kariet bez nutnosti vypnúť telefón a vybrať batériu.

Základné info: Nokia Asha 308

Orientačná cena: 94 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

patkele 29.10.2012 - 13:51

Velka skoda, ze ani jedna dual-SIM-kova Asha nepodporuje wi-fi

marketa31.10.2012 - 07:27 Trvalý odkaz

ale hlavne nokia robi dualoffline, cize na dve veci ked sa druha simka pri pouziti prvej vypne

Celá diskusia 2 príspevky