Riview 16⋅2012: vyberáme notebook do 400 eur

Šestnáste číslo je prvé plnohodnotné vydanie magazínu s mesačnou periodicitou. Čaká na vás pestrejší obsah, zaujímavé testy, vynovené rubriky a navyše atraktívna súťaž. Bezplatné PDF veľké iba 6 MB sa oplatí stiahnuť do každého mobilu i smartfónu.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, kníh, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok desiatok strán, šesť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom?Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie.

Mesačník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu, Kinema.sk. a Martinus.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulý mesiac z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu ďalšie zaujímavé články a témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

V šestnástom čísle sa dozviete novinky posledných týždňov nielen zo sveta mobilných telefónov, operátorov a techniky. Pripravili sme pre vás veľký test notebookov v cenovej hladine do 400 eur, dozviete sa, ako dopadol víkendový výlet na parížsky autosalón a poradíme vám ako si doma pripraviť vlastný vanilkový cukor. Môžete si prečítať aj test atraktívneho Volva V40 a zapojiť sa do jednoduchej súťaže o Bluetooth reproduktor Samsung. Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 6 MB voľných dát.

Download: Riview 16 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu