Príslušenstvo: Samsung Bluetooth S Pen dokáže aj telefonovať

Samsung predstavil nové príslušenstvo k tabletu Galaxy Note 10.1. Stylus S Pen poslúži nielen na písanie, ale aj ako slúchadlo pri telefonovaní.

Samsung ponúka majiteľom smartfónov a tabletov široké spektrum rôzneho príslušenstva, ktoré im uľahčí a spríjemní prácu s ich zariadením. Pre používateľov tabletu Samsung Galaxy Note 10.1 pripravil nový stylus S Pen s Bluetooth slúchadlom.

Práve možnosti stylusu dávajú tabletu nový rozmer v používaní. Samsung Bluetooth stylus (BT stylus) slúži totiž okrem písania aj na volanie.

Tablet Galaxy Note 10.1 má síce integrovanú funkciu pre telefonovanie, ale vzhľadom k veľkosti tabletu je funkcia využívaná skôr okrajovo.

K pohodliu volania by mal prispieť BT stylus, ktorý je možné s tabletom bezdrôtovo prepojiť a využiť ho ako slúchadlo. Stylus má v sebe zabudovanú technológiu Bluetooth 3.0, mikrofón s redukciou hluku a ozveny, funkciu na reguláciu hlasitosti a podporuje pripojenie viacerých zariadení naraz. Kompatibilita s inými smartfónmi a tabletmi značky Samsung nie je vylúčená, záleží len na používateľoch, či nájdu využitie BT stylusu aj s iným prístrojom než len Galaxy Note 10.1.

Samsung BT S Pen

Batéria dovolí 3 hodiny hovoru alebo 130 hodín v pohotovostnom režime a nabíja sa cez microUSB port.

Pero, ktoré svojimi možnosťami pripomína skôr doplnok pre Jamesa Bonda bude k dispozícii v bielej farbe za odporúčanú cenu 79,90 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Me_Gusta 22.10.2012 - 18:18

výborná vec :) síce s perom telefonovať asi vyzerá komicky, ale svoj účel spĺňa. Ale toto novinka nie je, Padfone s tým prišiel tuším skôr a na rozdiel od samsungu to pribalil do balenia ;)

Insomniac22.10.2012 - 20:32 Trvalý odkaz

veru super vec to perečko a "telefón" v jednom, ako som čítal názov článku tak som mal dejavú.
Niečo ohľadne pera ktoré dokáže telefonovať sa mi marilo no tá značka Samsung mi tam nesedela, len som si nevedel spomenúť a presne, bolo to u Padfone, je škoda že samsung s tým prišiel až teraz a aj to tá cena 80€ je trošku prestrelená si myslím, mali to dať pekne k tabletu ako základné príslušenstvo...

P.S.:nenahneval by som sa keby to pribalia aj k SGN II, i keď s tým sa ešte dá telefonovať aj bez pera

Me_Gusta22.10.2012 - 23:08 Trvalý odkaz

Samsung sa začína snažiť byť ako apple NENAŽRANY. 80€ za pierko? wtf? na dealextreme takú blbosť zoženiem za 10€ a ešte si vyberem aj farbu. Asus to spravil dobre, dal to do balenia. Čo sa samsungu týka, tak som viac a viac sklamaný

Celá diskusia 3 príspevky