Samsung Galaxy Chat na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil nový model smartfónu s hardvérovou QWERTZ klávesnicou a so slabšou výbavou zameraný hlavne na cenu.

Samsung Galaxy Chat je určený skôr mladším, menej náročným používateľom, ktorí hľadajú mobil na časté písanie textov, prispievanie na sociálne siete a zároveň využijú výhody otvoreného operačného systému.

Novinka disponuje dotykovým 3-palcovým LCD displejom s rozlíšením 240 x 320 bodov, procesorom taktovaným na 850 MHz a vnútornou 4 GB pamäťou s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android je vo verzii Ice Cream Sandwich s tradičnou grafickou nadstavbou TouchWiz.

Momentky a krátke videá zhotovíte jednoduchým 2-megapixelovým fotoaparátom bez LED blesku a prisvetľovacej diódy. Na štvorriadkovej QWERTY klávesnici sa nachádza tlačidlo na rýchle spustenie komunikačnej služby Samsungu ChatON.

Vo výbave nechýba microUSB konketor, 3,5 mm jack, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 a technológia HSDPA. V telefóne nájdu používatelia okrem tradičných Samsung aplikácií aj plnohodnotný kancelársky balík Quick Office s možnosťou editácie dokumentov. Batéria s kapacitou 1 200 mAh nepoteší, nabíjaniu takmer každý deň sa pravdepodobne nevyhnete.

Základné info: Samsung Galaxy Chat (4. 7. 2012)

Orientačná cena: 129,00 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu