Telekom: Sony Ericsson Live with Walkman za výbornú cenu

Operátor opäť zaradil medzi exkluzívne zľavy v programe Telekom Benefit nový model telefónu. Tentoraz si zákazník môže zakúpiť hudobný smartfón bez viazanosti aj s predplatenou SIM kartou Easy Free a kreditom 9 €.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou.

V momentálnej ponuke nájdeme hudobný android, ktorý poteší hlavne mladších a menej náročných zákazníkov, za výbornú cenu 99 €. Cena v niektorých internetových obchodoch sa pohybuje na úrovni približne 170 €.

Sony Ericsson Live with Walkman je dotykový smartfón s operačným systémom Android 2.3 (s už vydanou aktualizáciou na Ice Cream Sandwich) a 1 GHz procesorom. Dispej z minerálneho skla je odolný proti poškriabaniu, má 3,2'' uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 480 bodov. Na fotografie poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, videá zhotovíte v HD kvalite. Medzi ďalšou výbavou nájdeme rýchlu dátovú sieť HSPA, GPS, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, FM rádio s RDS.

Recenzia: Sony Ericsson Live with Walkman (19. 3. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (200 ks). Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že telefóny blokované nie sú.

Za čitateľský tip ďakujeme Mirovi.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Tončo 03.10.2012 - 14:36

"Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že telefóny blokované nie sú." To neviem, kamarát si ho kupil na paušal v Telekome a telefon blokovany bol.

mizu2403.10.2012 - 14:44 Trvalý odkaz

paušál a Benefit je rozdiel...

dsien03.10.2012 - 14:47 Trvalý odkaz

Ten telefon je urceny pre mladych, fotak ma dobry, repraky hraju vyborne a procesor zvladne aj GTA 3. A k tomu asi najlepsia predplatenka na trhu...fajn kauf, no mna by skor zaujimalo ci je len v tej ciernej farbe, alebo aj v bielej... asi nie co? :-)

ZetorWRC04.10.2012 - 12:25 Trvalý odkaz

ahojte, už je to tu pár hodín, je teda blokovaný? ja tam chcem dostať o2 :)
prosím nejakú reakciu, kto už kúpil

Celá diskusia 8 príspevkov