Sony Xperia tipo dual na Slovensku

V slovenských obchodoch si môžete kúpiť priemerne vybavený smartfón s operačným systémom Android a podporou pre dve SIM karty.

Sony Xperia tipo dual má rovnaký dizajn i hardvér ako jej súrodenec Sony Xperia tipo, líši sa iba podporou dvoch SIM kariet. Telefón výbavou neohúri, ale veľmi dobre poslúži tým, čo potrebujú dual SIM a nehľadajú špičkovú výbavu. Používatelia môžu pomocou tlačidla v pravej stene prepínať medzi kartami a nastaviť si používanie jednotlivých kariet v určený čas. Nechýba personalizácia zvonení a upozornení pre každú SIM osobitne.

Procesor taktovaný na 800 MHz dopĺňa 512 MB RAM a 2,5 GB dostupnej vnútornej pamäte s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Na trh prichádza už s operačným systémom Android vo verzii Ice Cream Sandwich, čo mnohých určite poteší.

Dotykový 3,2-palcový displej z minerálneho skla dostal rozlíšenie 320 x 480 bodov a je odolný proti poškriabaniu. Na fotografovanie a nahrávanie VGA videí poslúži 3-megapixelový fotoaparát, ktorému však chýba prisvetľovacia dióda aj automatické zaostrovanie. Medzi špecifikáciami nechýba podpora HSDPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Bluetooth 2.1, Wi-Fi, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack.

Základné info: Sony Xperia tipo dual

Orientačná cena: 152,40 € (se-eshop.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

marketa 01.10.2012 - 10:54

ten dual funguje normalne, alebo tak nokiacky na dve veci?

viperman25.10.2012 - 18:21 Trvalý odkaz

co je to normalne?

ved dual sim, mas dve simky a dve cisla a na obe sa ti ludia dovolaju. ale ak na jednom mas aktivny hovor, na druhe sa ti samozrejme nedovolaju

Celá diskusia 2 príspevky