Orange: akciový mobil aj na splátky

Orange rozširuje možnosti, ktoré majú jeho zákazníci, ak si chcú zakúpiť nový mobilný telefón. Od 26. septembra si môžu telefóny zakúpiť aj na bezúročné splátky.

Možnosť zakúpenia telefónu na splátky majú iba zákazníci, ktorí sú operátorovi verní minimálne jeden rok. Maximálna výška splátkovanej sumy je 500 € a závisí od výšky mesačného poplatku a od toho, ako dlho zákazník využíva služby Orangeu.

Zákazník sa v momente podpisu zmluvy rozhodne, akú sumu za telefón zaplatí v hotovosti a zvyšok ceny si rozloží na 12 alebo 18 mesačných splátok, a to bez toho, aby im Orange kvôli splátkovaniu túto cenu navýšil.

Využiť bezúročné zakúpenie telefónu môže každý, kto je v Orangei aspoň jeden rok a rozhodne sa pre program WOW alebo zvýhodnenú WOW ponuku s viazanosťou 24 mesiacov.

Výška splátkovej sumy podľa vernosti zákazníka a mesačného poplatku:

Orange splátkyPozn. redakcie: podobnú službu ponúka O2 pod názvom O2 Mobil. Telefón môžete získať formou mesačných platieb počas 12 mesiacov a ich výšku si môžete dohodnúť v úrovniach 5 €, 10 €, 15 €, 20 € alebo 30 € mesačne. Mobilný telefón môžete kedykoľvek bez úrokov predčasne splatiť.

Telekom priniesol s novým portfóliom programov Happy aj nový spôsob financovania mobilných telefónov. Výhoda spočíva v rozložení ceny telefónu na mesačné poplatky k paušálu vo výške od 1 € do 22 €. Za drahší telefón tak zákazník nemusí platiť dotovanú cenu naraz, ale pravidelne počas dvojročnej viazanosti. K niektorým modelom však platí jednorazový poplatok až 99 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

huje© 27.09.2012 - 13:25

už tradične palec hore

dasilva28.09.2012 - 15:47 Trvalý odkaz

Opäť sa tu niekto zrazil s koňom. Pomaranč už nevie ako zastaviť prepad zákazníkov. Milí zlatí, pozrite si ceny paušálov a telefónov v Rakúsku a v Anglicku. Tam sa o zákazníka bojuje a na Slovensku zákazník platí Ples v Opere. Takže palec dole !!!

Celá diskusia 2 príspevky