Riview 15⋅2012: kabriolet, mobilný projektor aj svet mobilov

Pätnáste číslo je nadstavbou predchádzajúceho vydania, ktoré bolo doplnené o čerstvé novinky a články. Odteraz sa budete stretávať s mesačníkom Riview. Pestrejším, obsiahlejším a ešte zaujímavejším.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Viac než sedem desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom?Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie.

Mesačník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulý mesiac z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu ďalšie zaujímavé články a témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Pätnáste vydanie je rozšírením predchádzajúceho čísla o nové články a pikošky zo sveta telefónov, techniky a automobilov. Prichádza v štýle, v akom si predstavujeme náš digitálny magazín s mesačnou periodicitou. Témou čísla je kabriolet a v teste Renaultu Mégane CC sa dočítate, že aj v jeseni môže byť užitočným spoločníkom na cestách. Rubrika venovaná filmom vám predstaví komornú drámu pre náročnejších a na záver magazínu vás čaká test mobilného projektoru Philips PPX2480. Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 10 MB voľných dát.

Download: Riview 15 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu