Príslušenstvo: Tivizen Pico - televízia v mobile alebo tablete

Digitálne televízne vysielanie v mobile? Žiadny problém. Stačí pripojiť malé zariadenie a váš obľúbený program môžete pozerať hoci aj v lese na stanovačke. Nepotrebujete dáta operátora ani Wi-Fi.

Televízny prijímač Tivizen Pico je určený pre zariadenia s novším operačným systémom Android od verzie 4.0. a koncom septembra 2012 aj pre iOS. K smartfónu alebo tabletu ho pripojíte jednoducho cez microUSB konektor, v prípade Apple cez 30-pinový konektor.

Tivizen Pico

Na pozeranie televízie v rozlíšení 640 x 480 bodov nebudete potrebovať mobilný internet ani Wi-Fi pripojenie. Súčasťou prijímača je DVB-T anténa - terestrického digitálneho vysielania. Po nainštalovaní aplikácie Tivizen Mini for Phone, ktorú si bezplatne stiahnete z Google Play alebo neskôr aj App Store, môžete televízne programy nielen sledovať, ale aj nahrávať.

Tivizen Pico

Po pripojení vysielača sa automaticky spustí aplikácia Tivizen Mini for Phone. Nechýba elektronický sprievodca EPG, úplné a automatické vyhľadávanie kanálov, podpora funkcie záznamu a časového posunu či úprava a vlastné usporiadanie kanálov. Vlastná batéria má vydržať do sedem hodín prevádzky. Aplikácia je zatiaľ kompatibilná so smartfónmi značky Sony a Samsung, ktoré bežia na OS Android 4.0.3. Do HTC s rovnakou verziou sa nám softvér nepodarilo nainštalovať.

Tivizen Pico pre Android kúpite za cenu približne 102 € (Sunnysoft.sk)

Zdroj: tivizen.com

Diskusia k článku:

tomas1 12.09.2012 - 19:54

Tak dat 102 eur za nieco co mi nebude vysielat v HD alebo aspon v rozlišeni 480 × 800 bodov je uplne zbitocne. A vzhladom na to aku to ma malicku antenu boh vie aky to bude mat signal.

Steeeeevkkkooo06.10.2017 - 16:16 Trvalý odkaz

Tivizen Pico 2 už nefunguje pod IOS 11

Nightmare06.10.2017 - 16:45 Trvalý odkaz

mne nefungovala ani jednotka...krap

Celá diskusia 4 príspevky