Riview 14⋅2012: novinky Samsung ATIV, elektrické Porsche aj cestopis

Zaujímajú vás automobily šetrné k prírode, technologické novinky a ste zvedaví ako pokračovala naša cesta naprieč Slovenskom? Stiahnite si do mobilu alebo tabletu nové číslo Riview a dozviete sa oveľa viac.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu ďalšie zaujímavé články a témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

V štrnástom čísle finišuje trojdielny cestopis zo Západu na východ a dočítate sa aký dojem na nás urobil jedinečný plne elektrický model športového automobilu na báze Porsche Carrera 997. Uplynulé dva týždne boli bohaté nielen na predstavené novinky v automobilovom či mobilnom svete, nezaháľali ani naši operátori. Fanúšikovia akčných filmov by si nemali nechať ujsť film, ktorý vám predstavujeme v rubrike Svet filmov. Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 6 MB voľných dát.

Download: Riview 12 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu