Emporia4Care - správa telefónu cez web

Emporia spustila novú webovú platformu služieb Emporia4Care,cez ktorú je možné vykonávať vzdialenú aktualizáciu kontaktov a kalendára návštev, konfigurovať funkciu tiesňového volania či zistiť polohu používateľa.

Na berlínskom veľtrhu IFA sa Emporia prezentovala sloganom "emporia4Generations" so zameraním na bezpečnosť, podporu pre ľudí poskytujúcich neformálnu ošetrovateľskú starostlivosť a takzvaný ambient-assistent living (AAL), čo je program samostatného života s podporou okolia. Predstavila aj novú webovú platformu Emporia4Care.

Novinku môžu využívať zákazníci spoločnosti Emporia, ich ošetrovatelia, rodinní príslušníci a v prípade potreby aj ošetrovateľské organizácie CARE. Umožňuje jednoducho ukladať, meniť alebo nastavovať kontakty tiesňového volania aj cez počítač. Postačí pár kliknutí myšou.

Systém je tiež vhodný na to, aby rodinní príslušníci dokázali lokalizovať pacientov trpiacich demenciou alebo Alzheimerovou chorobou. V prípade potreby sa môžu pripojiť a využívať platformu aj ošetrovateľské zariadenia CARE a domovy seniorov. Platforma je kompatibilná s najnovšou generáciou rôznych modelov telefónov Emporia.

Emporia sa zamerala aj na novú rozšírenú koncepciu bezpečnosti. Inteligentné systémy tiesňového volania spoločnosti je možné prepojiť s domácimi centrami tiesňového volania. Vďaka tomu je v prípade núdze rýchla pomoc vždy dostupná. A to platí nielen medzi štyrmi stenami domova, ale aj pri presunoch a cestovaní. V súčasnosti vstupuje Emporia do obchodného partnerstva so spoločnosťou Bosch, ktorá je odborníkom na spoľahlivé domáce systémy tiesňového volania.

Firma nadviazala spoluprácu aj s Červeným krížom v Nemecku, tiesňovou službou na Malte a so súkromným poskytovateľom služieb Hubs 24. V v najbližších rokoch chce firma projekt realizovať aj v iných krajinách Európy vrátane Slovenska.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu