O2: dobíjanie kreditu z mesačného programu

O2 štartuje od 28. augusta nový dobíjací kanál, ktorý umožní zákazníkom mesačného programu dobíjať kredit na inej predplatenej karte. Dobitá suma bude následne zákazníkovi vyúčtovaná vo faktúre.

Zákazníci si zároveň budú môcť zvoliť z troch rôznych možností dobíjania: jednorazovo, pravidelne mesačne, alebo s nastavením stáleho kreditu. Nastavenie služby je možné prostredníctvom SMS správy, zákazníckej linky, priamo na predajni alebo prostredníctvom portálu Moje O2.

Jednorazové dobitie

Zákazník zadá telefónne číslo, ktoré má byť dobité a výšku sumy na dobitie. Po dobití kreditu bude na číslo predplatenej karty ako aj na číslo zákazníka odoslaná SMS-ka s informáciou o navýšení kreditu.

Pravidelné mesačné dobíjanie

Ide o automatické dobitie kreditu v stanovený deň v mesiaci. Zákazník zadá telefónne číslo, ktoré má byť dobité a výšku sumy na dobitie. Po dobití kreditu bude na číslo predplatenej karty ako aj na číslo zákazníka odoslaná SMS-ka s informáciou o navýšení kreditu.

Stály kredit

Pri zvolení tejto možnosti bude automaticky dobitý kredit pri poklese pod hodnotu 1,5 €. Zákazník zadá telefónne číslo, ktoré má byť dobité a výšku sumy na dobitie. Po dobití kreditu bude na číslo predplatenej karty ako aj na číslo zákazníka odoslaná SMS s informáciou o navýšení kreditu

Minimálna výška dobitia je 6 € pre všetky tri spôsoby (jednorazové dobitie, pravidelné mesačné dobíjanie, stály kredit). Zákazník, ktorý uhradil menej než tri faktúry môže dobíjať do 12 € mesačne, zákazník, ktorý uhradil viac než tri faktúry môže dobíjať mesačne až do výšky 50 €.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

huje® 28.08.2012 - 17:05

Chválim :-) Dočkali sa tí, čo to vyžadovali. Mne táto služba nechýbala, ale aj napriek tomu som rád, že sa možnosti dobitia rozšírili aj o túto.

Manobb28.08.2012 - 17:17 Trvalý odkaz

"Dobitá suma bude následne zákazníkovi vyúčtovaná vo faktúre spolu so službami za predplatenú kartu."

Lenka, nie je to trochu zacyklená veta ???
Fakturovanému zákazníkovi bude vyúčtovaná suma dobitia vo faktúre. A basta.
S akými službami za predplatenú kartu ? Však služba je len jedna = dobitie kreditu.

P.S.: A možno som to len zle pochopil ? :-)

Lenka Ivančíková28.08.2012 - 17:51 Trvalý odkaz

pochopil dobre. :-) Upravene.

galaxi29.08.2012 - 11:26 Trvalý odkaz

Od 6€? Nič moc!!!

Pre deti stačí kredit 3€ mesačne a v tomto je FunFon neprekonaný. Easy Free/Time zasa platnosť kreditu 12 mesiacov.

Aj Vám vyvoláva poverená firma od O2 na akcie predávané po telefóne???

huje®29.08.2012 - 13:09 Trvalý odkaz

galaxi, jednorázové dobitie, alebo dobitie pri poklese ti nič nevraví, však? Deti treba naučiť hospodáriť (6 € na tri mesiace sú mesačne 2 € , teda menej ako v tom tvojom tom... veď vieš)

Ak teda píšeš, že deťom stačí 3 € mesačne...

Myslím, že pre niektorých je žiaľ stále potrebná Príručka Mladých Svišťov...

Primárne tu však ide o dobitie kreditu z paušálu.

Celá diskusia 18 príspevkov