Sony Xperia J - chystaná novinka?

Ešte pred otvorením brán veľtrhu IFA 2012 v Berlíne, na ktorej sa čaká predstavenie množstva jesenných noviniek, sa na svetlo internetu dostali snímky pripravovanej novinky radu Xperia.

Nový smartfón výbavou neohúri ani neurazí. Mierne prehnutým telom a skosenými rohmi pripomína úspešný model Sony Ericsson Xperia Arc. Novinka by mala niesť názov Xperia J St26i a na trhu by sa mohla objaviť v niekoľkých farebných variáciách.

Podľa zatiaľ neoficiálnych špecifikácií nájdeme vo vnútri jednojadrový procesor taktovaný na 1 GHz, na ktorom beží operačný systém Android vo verzii Ice Cream Sandwich. Dotykový displej by mal mať rozlíšenie 480 x 854 bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie videí bude určená zadná 5-megapixelová kamera s prisvetľovacou diódou a pravdepodobne aj automatickým zaostrovaním, na videohovory poslúži predná VGA kamera. Batéria by mala mať kapacitu 1 700 mAh.

Sony Xperia Jfoto:eprice.com

Presné informácie a podrobnosti o pripravovanej Xperii vám prinesieme hneď po oficiálnom predstavení. Na výstave v Berlíne nebudeme chýbať.

Zdroj: eprice.com.tw

Diskusia k článku:

Me_Gusta 25.08.2012 - 14:58

nech radšej nič nechystajú, pretože všetky nové sony sú na jedno kopyto. Alebo sa skôr podobajú na xperie od sony ericssonu.

Martin26.08.2012 - 21:02 Trvalý odkaz

strasne mi pripomomina arc/arc s bez hw tlacitok

rtg26.08.2012 - 23:53 Trvalý odkaz

kedysi robil Sony Ericsson najlepsie fotomobily, chybaju mi tie casy... teraz tie Sony bohuzial nevedia nicim nijak nadchnut, nic progresivne, clovek radsej siahne po Samsungu...

Celá diskusia 3 príspevky