Telekom Benefit: LG Prada a HTC Wildfire S za výborné ceny

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj mobilné telefóny. V momentálnej ponuke sa nachádzajú aj dva atraktívne smartfóny.

LG Prada je štýlový telefón s hrúbkou iba 9 mm, momentálne za cenu 199 €. Aktuálne je za túto cenu k dispozícii ešte vyše 100 kusov.

Dvojjjadrový procesor má takt 1 GHz a beží na ňom operačný systém Android vo verzii 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou Prada UI, ktoré prináša nové ikony a čierno - bielo - sivú kombináciu. Veľký 4,3-palcový dotykový LCD displej využíva technológiu NOVA Plus displej s rozlíšením 480 x 800 bodov.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte 8-megapixelovým fotoparátom s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA do rýchlosti 21 Mbps, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM rádio, 3,5 mm jack ani technológia NFC.

Telekom Benefit LG PradaHTC Wildfire S kúpite v aktuálnej ponuke za cenu 99 €. V čase prípravy článku bolo k dispozícii za túto atraktívnu cenu ešte 70 kusov tohto modelu.

Smartfón ponúka 3,2“ displej s HVGA rozlíšením, 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, podporu HSDPA, Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jack. Procesor je taktovaný na 600 MHz a vnútorná 512 MB pamäť podporuje microSD karty do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 2.3 Gingerbread. Priemerná výbava telefónu postačí menej náročným používateľom alebo ako prvý smartfón pre začiatočníkov.

Telekom Benefit

Telefóny sú doručované bezplatne prostredníctvom kuriérskej služby a v ponuke sú iba do vypredania zásob. Pri vyhlásení zľavy bolo k dispozícii 118 kusov LG Prada a 174 kusov HTC Wildfire S. Obidva telefóny sú, podľa údajov operátora, blokované na sieť Telekomu. V diskusii pod článkom však čitatelia uviedli, že LG Prada blokované nie je. Počet telefónov pre jedného zákazníka je limitovaný na jeden kus.

Zdroj: Telekom Benefit

Diskusia k článku:

q0s 22.08.2012 - 21:11

Ak som to spravne pochopil,za 199€ dostanem LG Pradu,9€ kredit,sim kartu.Nie je to na ziaden pausal? Ze to kupim za 199€ a upisem tam dusu ? :D Ci to funguje len tak,ze ho kupim a mam od nich pokoj? ako napriklad pri internetovych obchodoch..?

Lenka Ivančíková22.08.2012 - 22:16 Trvalý odkaz

jediny problem moze byt blokovanie na SIM kartu ostatnych operatorov, takze bud pouzivat s kartou Telekomu alebo odblokovat za poplatok, ked sa bude dat. :-) To je vsetko.

Robi923.08.2012 - 08:49 Trvalý odkaz

Väčšina týchto telefónov je blokovaných ale na firemnych predajniach daný telefón bez problémov odblokujú za 3,98€ v prípade že zákazník preukáže že je z Telekom benefitu napríklad doklady o kúpe, odporúčam ísť ho odblokovať v 7-dňovej lehote na vrátenie tovaru pre prípad že by mi telefón odmietli odblokovať hneď im ho vrátim ale ja som problémy nemal slečna sa len spýtala to je na paušál ? a ja nie z telekom benefitu že doklad o kúpe tak som jej ukázal faktúru a doklad o zaplatení kuriérovi a odblokovala mi ho

q0s23.08.2012 - 14:24 Trvalý odkaz

Neni to zla ponuka.Prada ide najlacnejsie od 285€,tu za 200€. Pre ludi,co im nejde o updaty,to je vyborna volba.Ja mam S3 a za pradu by som ju tazko vymenil,ale pre brata mozno hej:)

Celá diskusia 54 príspevkov