Riview 12⋅2012: súťaž, novinky, testy a jeden cestopis

Chystáte sa kúpiť ultrabook, nové rodinné auto alebo sa vám zíde tip na výlet po Slovensku? Stiahnite si do mobilu alebo tabletu nové číslo Riview a dozviete sa oveľa viac. Navyše môžete vyhrať hodnotný kupón na originálnu fotoknihu od CeWe Color.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie. A navyše z odberateľov vylosujeme o dva týždne výhercu kupónu na kvalitnú fotoknihy od CeWe Color.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu ďalšie zaujímavé články a témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Dvanáste číslo vám okrem novej grafiky titulnej stránky prináša prvú časť cestopisu Zo západu na východ či test rodinného auta Dacia Lodgy. Nechýba recenzia vylepšenej verzie bývalej vlajkovej lode od Samsungu, top ultrabooku Asus Zenbook Prime a dozviete sa, čo môžete čakať od filmovej novinky Magic Mike v našich kinách. Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 5 MB voľných dát.

Download: Riview 12 / 2012

Diskusia k článku:

Fizzy 20.08.2012 - 15:12

Ten cestopis sa mi paci, tento rok som chcel aj ja prejst z vychodu na zapad slovenska, ale krajsia polovicka ma prehovorila k moru :( tak mozno o rok. Ale urcite ak nie koli inym clankom tak koli tomu si precitam riview aj nabuduce ;) Aj Lodgy ma zaujal

Celá diskusia 1 príspevok