QuickMemo pre rad Optimus L

Cez aktualizáciu softvéru bude funkcia QuickMemo dostupná aj pre smartfóny série L. V súčasnej dobe je aktualizácia spustená iba v niektorých regiónoch, no do konca tretieho štvrťroka ju budú mať k dispozícii zákazníci po celom svete.

Funkcia LG QuickMemo umožňuje okamžité zachytenie obrazovky, či už má používateľ otvorenú akúkoľvek aplikáciu, webové stránky, obrázky, fotografie či video. Vzápätí môže prstom na zachytenú obrazovku písať, kresliť, alebo si robiť rýchle poznámky.

Nechýba možnosť zdieľať výtvor s ostatnými prostredníctvom MMS správy, chatu alebo e-mailu. Po stiahnutí softvérovej aplikácie ju používatelia spustia stlačením tlačidiel hlasitosti, alebo na pracovnej lište.

Aktualizácia funkcie QuickMemo bude k dispozícii na stiahnutie na miestnych webových stránkach v krajinách, kde sa predávajú smartfóny radu L.

LG Optimus L7 Pink

Medzi smartfóny radu Optimus L patria tri modely: slabšie vybavený Optimus L3, smartfón strednej triedy Optimus L5 a najlepšie vybavený Optimus L7. Spoločnosť LG predstaví aj špeciálnu edíciu v ružovom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu