Telekom: služba Videohovor zrušená

Telekom pre nízke využívanie zákazníkmi zrušil k 30. 6. 2012 službu Videohovor. O septembra tohto roka postihne rovnaký osud aj posielanie SMS správ do pevnej siete.

Hovorca Telekomu pre služby a financie Michal Korec nám potvrdil informáciu, že koncom júna 2012 operátor pre nízky záujem zo strany zákazníkov službu Videohovor zrušil. Na našej facebookovej stránke nás na to upozornil čitateľ Martin.

V cenníku operátora sa nachádza informácia, že poskytovanie služby Videohovor bolo k 30. 6. 2012 ukončené a službu nie je možné využívať.

Orange aj O2 zatiaľ možnosť videotelefonovania svojim zákazníkom poskytujú.

Videohovor spustil Telekom, vtedy ešte pod názvom T-Mobile, v komerčnej prevádzke siete UMTS 25. januára 2006. Po viac než šiestich rokoch tak služba končí. Využili ste niekedy možnosť porozprávať sa so svojimi blízkymi aj pomocou obrazu?

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Dezi 07.08.2012 - 18:21

videohovor som vyuzil v skype a gtalku a tusim raz aj ako riadny videohovor

Lenka Ivančíková07.08.2012 - 18:34 Trvalý odkaz

Ja som to pouzila za celu dobu asi dvakrat - trikrat.

Martin Hrúzik07.08.2012 - 20:09 Trvalý odkaz

Ja pouzivam videohovor casto. Najviac Gtalk alebo skype. Videohovor cez UMTS sa podla mna v dnesnej dobe ani neda vyuzit, kedze vacsina telefonov to ani neumoznuje. Najma smartfony ako iphone a vsetky androidy oklrem niektorych samsungov a mozno este HTC integrovalo videohovory, to si nie som isty. Napriek tomu ze skoro vsetky telefony maju prednu kameru, UMTS videohovory podporuju akurat symbiany a nejake feature phony...

Lenka: Ak myslis pozuitie UMTS videohovorov, takj tie som pouzil tiez len 2x. Raz seka obraz, raz zvuk, alebo este oboje, tragedia.

rtg07.08.2012 - 22:39 Trvalý odkaz

pouzivam videohovor ale len ten cez Skype.. inak akurat nedavno som sa pokusal prvykrat vyskusat videohovor a nesiel, teraz uz chapem preco heh..

Celá diskusia 8 príspevkov