Motorola Defy Pro: odolný android s QWERTY

Rad odolných telefónov Motorola Defy sa rozšíril o ďalší model, tentoraz s hardvérovou QWERTY klávesnicou. Nepoteší informácia, že sa má objaviť iba na brazílskom trhu.

Motorola Defy Pro je smartfón odolný proti prachu a vode, s klasickou konštrukciou, plnohodnotnou QWERTY klávesnicou a dotykovým 2,7-palcový TFT displejom, ktorému nechýba odolná vrstva Gorilla Glass.

Operačný systém Android, bližšie neurčenej verzie, dostal grafickú nadstavbu MotoSwitch. Motorola Defy Pro je pripravená na prácu s dokumentmi vďaka nainštalovanej aplikácii Quickoffice.

Novinke nechýba klasická výbava dnešných smartfónov - Wi-Fi, GPS, Bluetooth či rýchle dáta. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Multimediálne súbory môže používateľ bezdrôtovo streamovať na kompatibilné zariadenia cez technológiu DLNA .

Údaje o výkone procesora, veľkosti RAM a ROM neboli oznámené, nechýba však podpora pre microSD karty do 32 GB. Súčasťou balenia bude aj 2 GB karta.

Motorola Defy Pro má byť dostupná, za nezverejnenú cenu, od 15. júla tohto roka v Brazílii. Informácie o rozšírení predaja na iné trhy zatiaľ nie sú známe. Škoda, určite by sa aj na Slovensku našlo dosť fanúšikov odolného androidu s QWERTY klávesnicou.

Na Slovensku si môžete zakúpiť odolné modely Motorolu Defy+ alebo jej kompaktnejšiu verziu Motorolu Defy Mini. Tá sa nachádza aj v ponuke operátora Orange. Ani jedna z nich však nedisponuje hardvérovou klávesnicou.

Zdroj: mediacenter.motorola.com

Diskusia k článku:

b33ro 11.07.2012 - 20:43

no ymslím si že sa predá dosť kusov takýchto mobilov je ako šafránu

huje®18.07.2012 - 23:10 Trvalý odkaz

Tak po Brazílii príde telefón aj do Kanady

"Earlier this month, the Motorola DEFY PRO was launched in Brazil. Thanks to the physical QWERTY keyboard oriented in portrait mode, the Motorola DEFY PRO has a strong resemblance to a BlackBerry model, but adds IP67 certification which means it is resistant to spills and dust. The Gorilla Glass display is resistant to scratches. Motorola and Rogers believe that Brazilians shouldn't be the only ones allowed to own the device, so the Motorola DEFY PRO is coming to Canada as a Rogers exclusive."

Celá diskusia 3 príspevky