Riview 08⋅2012: krtkodomy, preteky aj pikošky zo sveta mobilov

Chcete vedieť ako dopadli majstrovstvá sveta automobilov FIA GT1 na okruhu Slovakia Ring? Zaujíma vás, čo to je krtkodom, ako vyzerá koncept Škody Etape, čo nové sa udialo vo svete technológií alebo aké je lacné Twingo s automatom? Tak si stiahnite do mobilu, tabletu či počítača najnovšie číslo Riview, ktorého hlavným partnerom je Orange.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí na webe href="http://www.riview.sk">www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie. A navyše zo všetkých odberateľov pravidelne žrebujeme výhercov atraktívnych cien.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu, Autovia.sk a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu zaujímavé témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Ôsme číslo prináša novinky zo sveta mobilných telefónov, predstaví vám novú stratégiu Orangeu a jeho paušál WOW i najnovšie prírastky medzi notebookmi. Fanúšikov štvorkolesových miláčikov poteší pohľad na nové modely áut či test faceliftovaného drobca Renaultu Twingo s robotizovanou prevodovkou Quickshift. Do kina vás pozveme na pravý slovenský horor a nechýba samozrejme recenzia nového modelu Nokia Lumia 610. A navyše vás čaká nová rubrika s rýchlym receptom na chutnú polievku! Ak chcete večerou zaujať svoju partnerku alebo čerstvými informáciami kamošov pri pive, Riview bude váš najlepší spoločník. A nebude vás to stáť ani cent! Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 5 MB voľných dát.

Download: Riview 08 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu