Príslušenstvo: slúchadlo Nokia Reaction s NFC

Nokia predstavila nové príslušenstvo pre jednoduchšie telefonovanie s voľnými rukami. Bluetooth slúchadlo Nokia Reaction prináša intuitívne používateľské prostredie a rýchle párovanie pomocou NFC.

Nokia Reaction

Aj keď boom v používaní bezdrôtových slúchadiel už dávnejšie pominul, určitá skupina zákazníkov nájde pre Bluetooth slúchadlá využitie aj dnes, nielen pri šoférovaní. Nokia Reaction využíva technológiu Nokia Always Ready, ktorá umožňuje automatický prenos zvuku medzi telefónom a headsetom.

Používateľ môže prijímať hovory hneď po vytiahnutí zariadenia zo špeciálneho puzdra a priložení k uchu. Slúchadlo sa jednoducho spáruje s telefónom s podporou NFC a má automatické ovládanie hlasitosti, ktoré prispôsobuje hlasitosť na základe hluku v okolí.

Nokia Reaction

Na tele slúchadla sa nachádza i dotykový senzor pre ovládanie hlasitosti a indikátor batérie. Novinka disponuje špeciálnou akustickou konštrukciou a tromi mikrofónmi s redukciou okolitého hluku.

Prvá krajina, kde Nokia uviedla slúchadlo Nokia Reaction na trh (spolu so smartfónom Nokia Lumia 900) je Čína. Cena ani globálna dostupnosť nebola zatiaľ zverejnená.

Zdroj: press.nokia.com

Diskusia k článku:

Marko 15.06.2012 - 02:42

vyzera to super

Celá diskusia 1 príspevok