Sony Xperia miro: štýlový smartfón s ICS

Sony odhalilo na stránke Facebooku novinku radu Xperia NXT s názvom Xperia miro určenú nielen pre fanúšikov sociálnych sietí. Poteší hlavne najnovšia verzia OS Android 4.0 a batéria s dlhou výdržou.

Sony Xperia miro

Pred niekoľkými dňami spustilo Sony na svojej stráne na Facebooku počítadlo, ktroré odpočítavalo čas do odhalenia nového smartfónu radu Xperia. Po určenom počte celkových kliknutí sa mal model odhaliť. Nastal ten správny čas a my sa môžeme zoznámiť s Xperiou miro.

Veľa informácií o špecifikáciách Sony zatiaľ nezverejnilo, podľa oznámenia na stránke sa ďalších informácií

dočkáme o deväť dní. Novinka bude mať 3,5-palcový displej, OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 5-megapixelový fotoapaprát s LED bleskom a nahrávaním videa rýchlosťou 30 snímok za sekundu i prednú kameru na video chat.

Sony Xperia miro

Nebude chýbať technológia xLOUD či DLNA pre pripojenie a zdieľanie multimediálneho obsahu na TV alebo PC a Sony sľubuje i batériu s dlhou výdržou.

Sony Xperia miro

Tenký, štýlový smartfón so svetelnými efektami v spodnej stene bude dostupný v štyroch farebných verziách: čiernej, bielej, čierno-ružovej a bielo-zlatej. Dátum uvedenia na trh ani cenu nepoznáme.

Doplnené 13. 6. 2012 11:30

Sony uviedlo i druhý model malého androidu Xperiu tipo a tipo dual. Podrobné informácie o špecifikáciách všetkých troch noviniek pripravíme čoskoro.

Zdroj: apps.facebook.com

Diskusia k článku:

LKbubnu 13.06.2012 - 13:08

nebolo by už tích mobilov od sony na tento rok už dosť ?? ale inak je to pekný fónik ako vs´šetky nové "sloníky"

Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

Milan13.06.2012 - 13:35 Trvalý odkaz

Sony nový design sa mi veľmi páči, ale všetky nové fony od sony sú fakt na jedno kopyto. Aspoň trošku zmenu by to chcelo.
HTC majú tiež podobné telefóny ale vždy design pozmenia a mne osobne sa vždy páči :) A tento od sony je tiež veľmi pekný, ale čo je moc je moc :D

Lenka Ivančíková13.06.2012 - 13:36 Trvalý odkaz

Sony uz zverejnilo voac podrobnosti o smartfone, takze Zakladne info bude coskoro.:-)

lukas13.06.2012 - 13:46 Trvalý odkaz

Mne osobne sa tento fon páči. Aj veľkosť display-a by mi vyhovovala, tak isto ma potešila informácia o silnejšej baterke....som zvedavý na cenu, ak by bola prijateľná, naozaj silno by som o tomto telefóne uvažoval.

Celá diskusia 9 príspevkov