Opera Mini 7 ponúka Smart Page

V marci bola uvoľnená finálna verzia s poradovým číslom sedem pre Android, teraz je obľúbený mobilný prehliadač Opera Mini vo verzii 7 sprístupnený pre všetky mobilné platformy. Okrem toho prináša novinku v podobe stránky Smart Page s aktualizáciami sociálnych sietí Facebook a Twitter na jednom mieste.

Prečítajte si: Vyšla Opera Mini 7 pre Android (29. 3. 2012)

Smart Page

Na domácej stránke máte nielen prístup k záložkám, správam z RSS kanálov, ale vidíte aj čerstvé statusy vašich priateľov, ktoré sa automaticky aktualizujú. Pre nové informácie tak nemusíte spúšťať ďalšiu aplikáciu v mobile.

Opera Mini 7 so svojou Smart Page vám ušetrí nielen čas, ale vďaka komprimovaniu dát, je obľúbená u používateľov s nižším dátovým balíkom. Jediným kliknutím si môžete pridať neobmedzené množstvo záložiek obľúbených internetových stránok. Prehliadanie webu je plynulejšie aj vďaka hardvérovej akcelerácii.

Opera Mini 7 je bezplatne dostupná nielen pre smartfóny, ale aj Java telefóny. Stačí navštíviť cez prehliadač v mobile stránku m.opera.com a spustiť inštaláciu.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: opera.com

Diskusia k článku:

huje® 01.06.2012 - 14:18

Zostáva im už len vymyslieť, ako zakomponovať reklamu na FB aj do mobilnej verzie a Zuckerberg môže investovať svoje ťažko zarobené peniaze do prehliadača od Opery :-P A hodnota akcií FB pádajet a pádajet...

mikudyk03.06.2012 - 20:44 Trvalý odkaz

Na Nokii E90 ide skvele, čo je dobrá správa pre podobné stariny, lebo predchádzajúce aktualizácie akoby boli šité pre dotykovky, aspoň na mojom fone to tak vyzeralo.

huje®04.06.2012 - 00:31 Trvalý odkaz

Čo Ti ja viem, podľa mňa je to len o zvyku. Mne sedeli na starších telefónoch (S40 aj S60) štvorkové aj šestkové verzie, táto s implementáciou ksichtoknihy se mi zatím moc nezamlouvá, ale jeden nikdy nevie :-)

Celá diskusia 4 príspevky