Nokia Asha 202 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil nový a lacný dual SIM telefón klasickej konštrukcie s 2,4'' dotykovým QVGA displejom, 2-megapixelovým fotoaparátom, MP3 prehrávačom a základnou výbavou.

Nokia Asha 202 je dvojča modelu Nokia Asha 203. Obidva telefóny predstavené vo februári tohto roka majú rovnaký dizajn, rozmery i výbavu. Líšia sa iba počtom SIM kariet, ktoré podporujú.

Nokia Asha 202 dokáže pracovať s dvomi SIM kartami naraz a vďaka funkcii Easy Swap nie je pri ich výmene potrebné telefón vypínať. Pomocou SIM manažéra môžete spravovať až päť SIM kariet a každú z nich si personalizovať podľa svojich potrieb.

Dotykový displej s 2,4-palcovou uhlopriečkou disponuje rozlíšením 240 x 320 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí tu nájdeme základný 2-megapixelový fotoaparát bez prisvetľovacej diódy a automatického zaostrovania. Pre skrátenie dlhej chvíle poteší hudobný prehrávač i FM rádio s RDS. Vďaka slotu pre pamäťovú kartu si multimediálny obsah môžete uložiť na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Na prenos súborov nechýba technológia Bluetooth.

Na prezeranie internetu je v Nokii predinštalovaný Nokia prehliadač, ktorý komprimuje dáta až o 90 % a šetrí tak vašu peňaženku. Problémom nebude ani pripojenie na sociálne siete. Aj keď iba cez EDGE, rýchle dáta nehľadajte. Ako bonus pre nových majiteľov prináša Nokia cez EA Hub Launcher až 40 herných titulov, ktoré si budete môcť stiahnuť do 60-tich dní od prvého stiahnutia. Novinka podporuje aj Nokia Mapy a aktualizáciu softvéru vzduchom - OTA.

Základné info: Nokia Asha 202

Orientačná cena: 62 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu