HTC: časový plán aktualizácie na Android 4.0

Chcete vedieť, kedy sa dočkáte najnovšej platformy Androidu pre svoje HTC? Na stránke podpory nájdete kompletný plán aktualizácie na verziu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, vrátane odpovedí, na najčastejšie otázky.

Už v marci zverejnilo HTC na svojom blogu zoznam zariadení, ktoré sa môžu tešiť na výhody verzie ICS. Presný termín vtedy chýbal.

Prečítajte si: HTC: zoznam zariadení s aktualizáciou Android 4.0 (14. 3. 2012)

Ani teraz sa používateľ nedozvie presný dátum, ale zistí aspoň približný mesiac, kedy môže aktualizáciu očakávať. Na stránke však nájde aj najčastejšie otázky a riešenia problémov, ktoré sa môžu vyskytnúť.

Najbližšie sa môžu od júna tešiť na nový softvér používatelia smartfónov HTC Desire S, HTC Evo 3D, HTC Incredible S a HTC Rhyme. Model HTC Desire HD by mal dostať novú verziu ICS v júli tohto roka. Pre podrobnejšie informácie navštívte stránku podpory HTC.

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

stanleyjr23.05.2012 - 19:51 Trvalý odkaz

zaujima ma kedy vypustia original kernel aby chlapci z xda mohli zacat kuchtit ;)

Dano24.05.2012 - 00:09 Trvalý odkaz

Moc sa netes. Ja som aktualizoval Htc Sensation na ics a bola to totalna katastrofa. Telefon sa neskutocne spomalil, 3 krat denne sa samovolne vypinal. Na 2.3.5 my vydrzal aj jeden a pol dna pri plnom vytazeni a na ics sotva 12 hodin. Velmi som sa na aktualizaciu tesil, ale nakoniec som zostal velmi sklamany

Juraj24.05.2012 - 18:32 Trvalý odkaz

brontho neviem ako je to mozne, ale ja ho mam tiez a ziaden problem nie je... Je este rychlejsi nez 2.3.4, vydrz baterie asi rovnaka a ziadne sekanie alebo vypinanie, chyba bude niekde inde asi... Lebo keby to robilo vsetkym tak ver tomu ze by si uz viac ludia HTC nekupili...

Celá diskusia 9 príspevkov