Telekom: bonus 30 € pri prechode na Easy Free

Telekom od utorka 13. marca 2012 obohatí nedávno uvedenú predplatenú kartu Easy Free o nový benefit – bonusový kredit vo výške 30 €.

Ponuka je určená pre zákazníkov, ktorí sa rozhodnú prejsť na Easy Free s existujúcim číslom v sieti iného operátora, t.j. požiadajú o prenos čísla od iného mobilného operátora.

Prečítajte si: Telekom: nové benefity na Easy Free (13. 2. 2012)

Ak si takýto zákazník dobije kredit akýmkoľvek spôsobom a akoukoľvek podporovanou čiastkou, bude mu za každé dobitie pripísaných 5 € navyše. Bonusových 30 eur tak získa zákazník postupne pri šiestich dobitiach karty Easy Free, na ktorú prešiel s číslom z inej siete.

Uvedením tejto novinky rozširuje Slovak Telekom množstvo benefitov na karte Easy Free. Okrem bonusového kreditu 30 € môžu zákazníci využiť:

- volania za 9 centov do všetkých sietí

- internet zdarma na 15 alebo 30 dní po zakúpení i dobití karty

- špeciálne dátové balíčky SURF1 a SURF30 pre výhodné surfovanie počas dňa resp. mesiaca

- 12-mesačnú platnosť kreditu

- sekundovú tarifikáciu od začiatku hovoru

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

galaxi 12.03.2012 - 22:44

To že to zaujme o2 zákazníkov o tom niet pochýb hlavne keď nezaplatia za migráciu od o2 ani cent ale toto bude lákať aj zdrhnúť na Easy Free aj iných zrejme aj FF. FF by malo dať tiež bonus za dobitie.

Marko13.03.2012 - 00:21 Trvalý odkaz

Mas pravdu...jedine ak niekto vyuziva troch kamosov tak aktivne ako napr ja (viac ako 7 hodin mesacne) tak ten nemigruje ale ak to pouziva ako obycajnu predplatenku a vola kamosom len obcasne cize usetrene naklady su nizsie ako usetrenie na volaniach o 3 centy menej atd...tak tam sa to urcite oplati...ale ako hovorim..FF ma aspon kamosov...mna by zaujimalo co ma vlastne o2 ? ani rychly net, spoplatnenych kamosov, 13 centov, ziadne bonusy za migraciu...

galaxi13.03.2012 - 06:38 Trvalý odkaz

o2 má modré sny a až sa prebudí košiar ovečiek bude fuč...

Celá diskusia 3 príspevky