LG Optimus 3D Max: silnejší procesor a podpora NFC

LG nám prezentuje svoje novinky po kúskoch. Vyzerá to, že na každý deň má jedno prekvapenie. Tentoraz spoločnosť ukázala nástupcu modelu LG Optimus 3D. Novinku predstaví na MWC 2012 už o pár dní.

LG Optimus 3D Max má oproti predchodcovi tenší dizajn s hrúbkou 10 mm i nižšiu hmotnosť 148 gramov. Kovové hrany sú mierne zaoblené. Medzi kľúčové parametre patrí dvojjadrový 1,2 GHz procesor (OMAP4430) a 4,3-palcový WVGA 3D displej s vrstvou Gorilla Glass 2. Pri jeho prezeraní nie sú potrebné špeciálne 3D okuliare.

1 GB pamäte RAM dopĺňa 8 GB vnútornej pamäte. Operačný systém bude pri uvedení vo verzii 2.3 Gingerbread, no LG sľubuje krátko po zahájení predaja aktualizáciu na novšiu verziu Ice Cream Sandwich.

Fotoaparátu ostalo 5-megapixelové rozlíšenie s LED bleskom a automatickým zaostrovaním. Pomocou prepínača na boku zariadenia sa bude dať jednoducho prepínať medzi 2D a 3D režimom. 3D konvertor prevádza napr. aplikácie Google Maps a Google Earth do 3D zobrazenia.

Medzi špecifikáciami nechýba podpora dátovej siete HSPA+ do rýchlosti prenosu 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, DLNA, HDMI i NFC s podporou pre LG Tag+. Samolepky, ktoré dotykom telefónu dokážu zmeniť jeho nastavenia podľa preddefinovaných parametrov. Batéria dostane kapacitu 1 520 mAh.

Prečítajte si: LG Optimus LTE Tag: zmena nastavení cez NFC samolepky (20. 2. 2012)

LG Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max sa začne v marci 2012 predávať v Kórei a postupne sa bude uvádzať na európsky trh. Pre kórejského operátora SK Telecom bude mať podobný model s názvom LG Optimus 3D Cube s rozdielnou technológiou displeja (NOVA displej) a veľkosťou vnútornej pamäte (16 GB). Cena nebola zatiaľ zverejnená.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Martin 23.02.2012 - 11:53

A zasa android 2.3 kebyze ma aspon tu 4 tak by som to mozno vymenil za moje evo 3D lebo tento optimus ma 3D menu co evo nie co je skoda

Celá diskusia 1 príspevok