Nokia 701

Čerstvé video nástupcu Nokie C7 s OS Symbian Belle, 3,5'' qHD displejom a veľmi dobrou výbavou, ktorá zahŕňa aj FM rádio, FM transmitter či podporu NFC.

Ako už fanúšikovia našej facebookovej stránky či odberatelia nášho YouTube kanála vedia, pripravili sme pre vás ďalšie video.

Nokia 701 sa dizajnom podobá na, dnes už staršiu, Nokiu C7. Vo svojom vnútri ukrýva 1 GHz procesor a 8 GB vstavanú pamäť, ktorá sa dá rozšíriť pomocou microSD kariet do kapacity 32 GB. 3,5-palcový dotykový IPS displej s technológiou ClearBlack zabezpečí dobrú viditeľnosť aj v exteriéri. Odolnosť proti poškriabaniu zaistí tenká vrstva Gorilla Glass.

Recenzia: Nokia 701 (31. 1. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Na fotografovanie a nahrávanie videí v HD rozlíšení (1 280 x 720 b., 30 fps) poslúži 8-megapixelový fotoaparát s dvojitým LED bleskom, no opäť bez automatického zaostrovania. Medzi špecifikáciami nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA do rýchlosti sťahovania súborov 14,4 Mbps, Wi-Fi, GPS, NFC či FM rádio s RDS. Poteší indikačná LED dióda a prítomnosť FM transmittera, funkcie, ktorá sa v telefónoch len tak nevidí. Výhodou je aj možnosť nabíjania nielen pomocou mcroUSB konektora ale aj tradičného nokiáckeho.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.

Diskusia k článku:

mareksss 14.02.2012 - 13:45

Najviac ma dostalo ked prisla automaticka sms od operatora a odpoved dakujem :-D A k nokii nokia c7 bola krajsia ;-)

Celá diskusia 1 príspevok