Telekom: nové benefity pre paušály Podľa seba Naj

Telekom uvedie v utorok 14. februára 2012 novú akciovú ponuku pre mesačné programy Podľa seba Naj. Pri aktivácii alebo predĺžení zmluvy na 24 mesiacov získajú zákazníci viac voľných minút, navigáciu Sygic či ďalší paušál s novou cenou pre blízkeho.

Navigácia Sygic na 30 mesiacov zadarmo

Telekom v novej akcii ponúkne zákazníkom voucher na navigáciu Sygic s mapami celej Európy úplne zdarma. Špeciálna Telekom edícia navigácie ponúka nielen mapy desiatok krajín v Európe, ale navyše aj navigáciu v SR s aktuálnymi dopravnými informáciami.

Každý zákazník, ktorý si aktivuje paušál Podľa seba Naj získa voucher s unikátnym kupónom pre stiahnutie a využívanie aplikácie na mobilných telefónoch s operačným systémom Android. Pri prvom použití aplikácie vloží kód a následne ju môže využívať 30 mesiacov bezplatne.

V prípade, že poukaz sám nepotrebuje, môže ho ponúknuť inej osobe, ktorá ho využije. Kupón s unikátnym kódom je platný iba pre zákazníkov mobilnej siete Telekom. Pri pokuse aktivovať ho v zariadeniach so SIM kartou iného operátora nebude pri overovacích krokoch služba dostupná.

Voucher na bezplatnú navigáciu dostane každý zákazník bez ohľadu na typ kupovaného telefónu alebo operačný systém. I v prípade, že nepotrebuje akciový telefón.

Pozn. redakcie: podobnú akciu na bezplatnú navigáciu Sygic má aj Orange, no týka sa iba vybraných zariadení HTC: Orange: navigácia Sygic k vybraným telefónom zadarmo (3. 2. 2012).

Zmena balíčka voľných minút do všetkých sietí

Pre nové aktivácie a predĺženia zmluvy bude od 14. februára 2012 k dispozícii aj ďalšia novinka. Balíček voľných minút do všetkých sietí bude obsahovať až 50 minút (doteraz 40 minút) a zákazníci si môžu tento balíček aktivovať pre svoj program Podľa seba Naj aj viacnásobne.

Volania najbližším naďalej v ponuke

Obľúbená služba z vianočnej ponuky Volania najbližším, ktorá prináša neobmedzené volania, SMS a MMS správy na tri vybrané čísla v mobilnej sieti Telekom, bude k dispozícii aj v novej ponuke.

Zákazníci získajú pri podpise zmluvy na 24 mesiacov službu na určité obdobie zdarma a až po jej uplynutí bude platiť štandardný mesačný poplatok 2,99 €.

Služba je ponúkaná bez viazanosti, zákazník sa môže sám rozhodnúť, či ju bude ďalej využívať.

Zľava z mesačného poplatku sa uplatní nasledovne:

- 3 mesiace pre Podľa seba Naj 3

- 6 mesiacov pre Podľa seba Naj 5

- 24 mesiacov pre Podľa seba Naj 7

Pozn. redakcie: doteraz platila zľava na volania najbližším dlhšie obdobie: 6 mesiacov pre paušál Podľa seba 3 a 12 mesiacov pre Podľa seba 5.

Kupón so špeciálnym Podľa seba Naj 1

Pri každej transakcii Podľa seba Naj bude môcť zákazník požiadať aj o špeciálny kupón na program Podľa seba Naj 1 v špeciálnej verzii. Obsahovať bude dva balíčky volaní do všetkých sietí - 100 voľných minút, a to za cenu 6,99 €.

Tento variant bude určený pre nové aktivácie bez akciového telefónu a cena platí celé dva roky. Program obsahuje aj benefit neobmedzených volaní na telefónne číslo zákazníka, ku ktorému bol vygenerovaný kupón.

Zákazník takto môže venovať kupón svojmu blízkemu, ten získa na celé obdobie 24 mesiacov paušál s volaniami do všetkých slovenských sietí za 0,07 € za minútu v rámci predplatených minút a zároveň bezplatné volania na číslo blízkeho.

Pri tomto špeciálnom programe kupón na bezplatnú navigáciu Sygic zákazník nedostane.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

martiko 10.02.2012 - 18:02

nech si nehaju vsetky "benefity" ja mam pausal podla seba 3 za polovicu a nechcu mi predlzit viazanost, a 20 eur sa mi zda zato privela...

Manobb10.02.2012 - 19:18 Trvalý odkaz

Ak dobre rátam, tak za NAJ1 s 50+50 min. zaplatí zákazník zaokrúhlene 10 Eur (9,99). Ak ku tomu zoberie pre svojho blízkeho Naj1 špeciál, tak tam bude 100 minút za necelých 7 Eur. (6,99).

Navyše, tento "špecialista" bude môcť na hlavnú kartu volať neobmedzene a zadarmo !!!

SUMARIZÁCIA:
200 minút vyjde na 17 Eur, tzn. obidvaja v priemere volajú za 8,5 centa/min. Prvý volá za 10 cc/min. a druhý za 7 centov.
To je lacnejšie ako v O2 !!!! A to ešte ani nerátam, koľko by v O2 vyšlo bezplatné volanie zo SIM2 na SIM1 !!!

Haló O2, nie je už náhodou najvyšší čas zareagovať na konkurenciu ?
Alebo je snáď lepšie ponúkať už až 3 SIM mesačne za 0 Eur (kedysi bolo možné objednať len 2), aby košiar aspoň naoko bol zaplnený ???

Čo také sa musí stať, aby ste upravili svoje ceny smerom dole aj pri mesačných nákladoch do 10 Eur (max. 17 Eur) ????

huje®10.02.2012 - 19:59 Trvalý odkaz

Ale Ma...., nevolajú v priemere za 8,5 centa, ale jeden volá za 10 centov (určite nie za 10 cc - čo to prosím Ťa je cc ? ) a druhý volá za 7 centov. Nebudú predsa volať z telefónu podľa počtu voľných minút? To je také... obmedzujúce v dnešnej dobe ;-)

Ceny sú samozrejme platné len vtedy, ak sa obaja zaviažu na dva rôčky a ak prevolajú celý objem voľných minút ;-) Čiže aj nasilu, otravovať len aby si prevolal všetky "voľné minúty".

Aj preto je tam to "zadarmo" volanie medzi sebou ;-) (ktoré mimochodom je možné aj v Tebou nenávidenom O2 - určite to milý Ma.... vieš, ale zámerne nespomenieš)

Ekonomika Ti nikdy nešla a naďalej máš značné medzierky - tendenčne, ako vždy.

Manobb10.02.2012 - 20:38 Trvalý odkaz

Hujer, vidíš snáď nejaký rozdiel medzi tým, ak v NAJ1 prevolám iba napr. 88 minút a zaplatím 10 Eur, alebo ak v ALL100 prevolám takisto iba napr. 88 minút a zaplatím takisto 10 Eur ???

Ak teda dvaja v rodine prevolajú do 200 minút (každý z nich vojde do svojej 100-vky), tak zaplatia 17 Eur. (= +/- 8,5 centa za min. pri investícii 17 Eur)

Nuž neviem, ale v O2 buď volám za 10 centov/min. pri ALL100 (v Tvojom jazyku: "prinajlepšom"= ak miniem presne 100 minút). Takže lepšie to nie je.

Ak zoberiem aj ouťákmi využívanú variantu:
1.SIM: ALL50+ON100=9 Eur
2.SIM: ALL50+ON100=9 Eur
tak to v absolútnych číslach tak či tak vyjde drahšie ako momentálne u ružových. (i keď pripúšťam, že by tam zostala akási rezerva). Ročný rozdiel je však 12 Eur, za celé obdobie 24 mesiacov dokonca 24 Eur v neprospech modrých. (18-17)x24=24

P.S.: No prosím Ťa pouč ma, ako sa dá bezplatne volať medzi sebou na obdobie dlhšie ako 3,6,9, mesiacov bez toho, aby som musel meniť SIM-ky. Možno mi unikla nejaká nová akcia, o ktorej nemám vedomosť.

huje®10.02.2012 - 20:53 Trvalý odkaz

Mojim cieľom Ma.... nebolo poúčať Ťa, mojim cieľom je zastaviť Tvoje demagogické príspevky. Akože v O2 môžeš za 2x100 minút zaplatiť aj 13 € mesačne, teda v priemere 6,5 centa za minútu, alebo za 3x100 minút mesačne 16 € , teda 5,3 centa za minútu, či dokonca za 4x100 minút len 12 € , teda v priemere 3 centy za minútu, však? A to ani nemusí byť žiadne zo zúčastnených rodinných čísiel nové ako v prípade Paušálu pre blízkeho ;-) Páči sa Ti táto Tvoja vlastná logika? Nie? Nevadí, kopol si si. Šup späť na prednášku z ekonómie, asi si ju celú prespal, alebo čo je horšie odignoroval.

Celá diskusia 17 príspevkov