LG Optimus Pad LTE: 8,9'' tablet s IPS True HD displejom

Spoločnosť LG rozšírila svoje portfólio radu Optimus o novinku - prvý tablet s podporou technológie LTE od LG. Predávať sa začne najskôr v Kórei.

Tablet LG Optimus Pad LTE prichádza s dvojjadrovým 1,5 GHz procesorom Qualcomm, 8,9'' IPS True HD displejom s rozlíšením 1 280 x 720 bodov a operačným systémom Android 3.2 Honeycomb s pravdepodobnou aktualizáciou na novší Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Optimus Pad LTE

Vnútorná 32 GB pamäť sa bude dať rozšíriť microSD kartami o ďalších 32 GB. Rozmery zariadenie sú 245 x 151 x 9 mm, hmotnosť priemerných 597 gramov. Na prednej strane nájdeme 2-megapixelovú kameru určenú hlavne na videohovory. Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte zadnou 8-megapixelovou kamerou. Nechýba podpora HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, DLNA ani HDMI. Batéria dostala kapacitu 6 800 mAh.

LG Optimus Pad LTE

Pred rokom predstavila spoločnosť LG svoj tablet Optimus Pad. Novinka prináša nielen podporu LTE, ale aj menšie rozmery, hmotnosť, vyšší výkon i akumulátor a lepší fotoaparát. Či sa tablet dostane aj na európsky trh nie je zatiaľ známe.

Zdroj: tlačová správa LG

Diskusia k článku:

Začať diskusiu