Nokia Belle už budúci týždeň? (aktualizované)

Na oficiálnom Twitter účte spoločnosti Nokia sa objavila informácia, podľa ktorej by sa mohla aktualizácia operačného systému Nokia Anna (predtým s názvom Symbian Anna) na najnovšiu verziu Nokia Belle začať už budúci týždeň.

Nokia odpovedá na otázku slovenského "twittera" Ondreja Farkaša, ktorý sa pýta, kedy môže očakávať Belle pre Nokiu 500. Z odpovede vyplýva, že Nokia Belle bude od budúceho týždňa februára "na ceste". Či tomu tak naozaj bude sa dozvieme už čoskoro.

Prečítajte si: Nokia predstavila Symbian Belle (24. 8. 2011)

Už koncom minulého roka sme vás na našej stránke informovali o oficiálnom termíne aktualizácie, ktorá má byť uvoľnená pre smartfóny Nokia N8, E6, E7, X7, C6-01, C7 a Nokia Oro vo februári 2012. Každopádne Nokia Belle sa blíži.

Nová verzia prináša rôzne novinky - viac domácich obrazoviek, vylepšený stavový riadok, nové widgety a ich spôsob usporidania, nové aplikácie a podporu technológie NFC.

Nokia Twitter

Doplnené 18. 1. 2012 12:20:

Po upozornení z diskusie článok doplnený o opravnú informáciu Nokie. V čase písania článku nebola ešte zverejnená nová správa na Twitter účte Nokie.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

kuco 18.01.2012 - 13:00

Neviem preco davate taketo 'kacice'. O prichode Belle sa toho uz popisalo a Nokia dala len jednu informaciu v decembri ze Belle pride coskoro a to priblizne vo februari. Tu mate novsi clanok, ze 'Oooops not next week' http://mynokiablog.com/2012/01/18/woops-nokia-belle-update-still-planned-for-february-not-next-week/

Lenka Ivančíková18.01.2012 - 13:22 Trvalý odkaz

Tebe sa zda informacia z uctu Nokie kacica? A v case pisania clanku tam este opravna informacia nebola. nerefreshujem Twitter Nokia kazdu hodinu.:))

kuco18.01.2012 - 13:27 Trvalý odkaz

to info bolo vcera a tak isto som to videl no dnes zo strany uctu Nokie bolo napisane 'ospravedlnujeme sa za chybnu informaciu' Fanusikovia Belle a Nokie dlho cakaju na tento update ale vacsina sa uz smeje takymto tweat informaciam. Skor by som povedal ze niekto na ucte Nokia si robi dobry den z ludi.

Lenka Ivančíková18.01.2012 - 13:32 Trvalý odkaz

mozno mi na Twitteri ukazuje zly cas, no nove info od Nokie s opravou su stare dve hodiny. Clanok som pisala o deviatej. Nic take tam nebolo.:)

kuco18.01.2012 - 13:38 Trvalý odkaz

Mozno som ta mohol inak upozrnit ale niekdy ma uz stvu tieto tweat spravy.
Musim uznat za vsetkych fanusikov Nokie na tomto webe, si rychla v informaciach okolo update ;) Ano su stare asi 2h takze uznavam minutie info.

Ja som sa vyprdol na cakanie lebo toto je uz niekedy vysmech zo strany Nokie. Od leta davaju info ze prichadza Belle a stale nic. Zacal som ignorovat spravy okolo Belle a nahodil Release verziu Belle pre N8 :)

Celá diskusia 7 príspevkov