LG Spectrum: americká pecka s HD IPS displejom

Napriek tomu, že sa niektoré novinky z veľtrhu CES 2012 v Las Vegas na náš trh pravdepodobne nikdy nedostanú, zaujali nás natoľko, že vám ich predstavíme. Jedným z nich je nadupaný android s HD displejom.

Spoločnosť LG uviedla na výstave svoj nový smartfón LG Spectrum, ktorý vyniká krásnym displejom a výbornou multimediálnou výbavou. 500-nit zobrazenie ponúka jasný obraz aj na priamom slnečnom svetle. 4,5-palcový True HD IPS displej s rozlíšením 720 x 1 280 bodov, pomerom strán 16:9 a hustotou 329 pixelov na palec (PPI) je chránené vrstvou Gorilla Glass.

Operačný systém Android 2.3 Gingerbread si budú môcť používatelia aktualizovať na najnovšiu verziu Ice Cream Sandwich v prvej polovici roka 2012. Predinštalovaná aplikácia Netflix umožňuje streamovať najnovšie filmy vo vysokom rozlíšení. Výkonný dvojjadrový 1,5 GHz procesor a 1 GB RAM zvládne bezproblémový multitasking. Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení poslúži 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Na videohovory nájdeme prednú 1,3 Mpix kameru.

Medzi ďalšími špecifikáciami je uvedená podpora pre pamäťové karty (16 GB karta je súčasťou balenia), Wi-Fi, LTE, Bluetooth 3.0, DLNA i HDMI.

LG Spectrum bude k dispozícii od 19. januára 2012 pre zákazníkov operátora Verizon za 199,99 amerických

dolárov pri dvojročnej viazanosti. Európskych zákazníkov by tento zaujímavý LG Spectrum určite potešil.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

tomas1 11.01.2012 - 17:12

toto je neskutocne ake mobilne pecky zacali chodit na trhy od vyrobcov tento rok

Celá diskusia 1 príspevok