LG X350 - dual SIM s TV tunerom

Mobilné telefóny so zabudovaným TV tunerom sú bežne dostupné skôr na ázijskom trhu. Pre brazílskych zákazníkov pripravila spoločnosť LG nový model, ktorý by pravdepodobne potešil nejedného mladšieho používateľa aj u nás. V Brazílii sa začala predávať novinka LG X350, ktorá okrem možnosti pozerania televízie v mobile prináša podporu dvoch SIM kariet a hardvérovú QWERTY klávesnicu pre komfortné písanie správ a statusov. Poteší hlavne nenáročných používateľov, ktorí uprednostňujú zábavu v telefóne.

Mobil klasickej konštrukcie s plnohodnotnou QWERTY klávesnicou dostal 2,3-palcový TFT displej s rozlíšením 320 x 240 bodov a podporou 65 tisíc farieb. Rozmery zariadenia sú 111 x 61 x 14 mm, hmotnosť 116 gramov. Vnútorná pamäť s kapacitou 43 MB sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 8 GB. Na fotografovanie a nahrávanie videí je určený základný 2-megapixelový fotoparát bez automatického zaostrovania a prisvetľovacej diódy.

LG X350

Medzi špecifikáciami nájdeme podporu EDGE, Bluetooth 2.1, FM rádio i MP3 prehrávač. Rýchly a jednoduchý prístup k sociálnym sieťam je samozrejmosťou. Batéria s kapacitou 1 500 mAh sľubuje 5 hodín hovoru alebo 23 dní v pohotovostnom režime.

Cena LG X350 je približne 145 €, dostupnosť v ďalších krajinách nie je známa. No určite by tento model potešil aj slovenských zákazníkov.

Zdroj: lge.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu