šťastné a veselé...

Už sme v sobotu robili všeličo, ale upratovať na Štedrý deň? Čo už, kalendár je neúprosný, a tak kvôli vám aj od kapustnice a vanilkových rožkov odskočíme. A možno sa nám fakt to zlaté prasa večer zjaví.

Aby sme nebodaj v tento predvianočný čas plný lásky a porozumenia neboli ukrátení o nejaký ten súdny proces, tak tentokrát tu máme ďalší, ktorý sa určite onedlho zjaví v Súdnej sieni. Fakt, že žalobcom bude Apple asi neprekvapí nikoho, na lavici obžalovaných (aj odsúdených) je tentokrát nevinne sa tváriace HTC. To si drzo dovolilo osadiť svoje fóny Androidom, porušujúcim nejaké tie z archívu vyhrabané patenty jablčníkov. V tomto prípade Google, ako tvorca Androidu, vraj pripravuje odvetu a tak si po zadaní slova Apple v jeho vyhľadávači nájdete akurát tak tipy na výrobu jablčného octu.

Na nový rok sa určite netešia mobilní operátori. Áno, aj im zdražie plyn, elektrina, vodné a stočné. Ale nejde o to. Budú totiž povinní nás informovať podrobnejšie, takže poznámky drobným písmom na konci zmluvy, pre pochopenie ktorých treba minimálne päť semestrov Filozofickej fakulty UK, by mohli zmiznúť. Nový rok bude znamenať tiež zrýchlený proces prenosu čísla, čo v bežnej reči znamená iba to, že sa celé divadlo skráti o jeden deň. Slečny z retenčného tak budú musieť rýchlejšie škrtať sumy v oficiálnom cenníku a uberať z nich desiatky percent, inak sa môže stať, že dobre dojená ovečka sa stratí v nenávratne.

V rebríčku najpredávanejších fónov v istej é-šope sa na prvom mieste nič nezmenilo. Stále vládne Nokia 1616, čiže telefón, ktorého strata vás bude bolieť menej, než strata panenstva vašej dcéry na Štefanskej discopárty. Takže šestnástky si treba chrániť! Skokanom sa stal SE Xperia Neo V, čo je dosť nečakaný fakt vzhľadom k tomu, že stojí viac, než všetkých päť najbližšie umiestnených modelov. Žeby naozaj svitalo Slovákom na lepšie časy a začali sme namiesto ponožiek investovať do HIM?

Kto si chce pozrieť vedúceho autentický pracovný stôl, by určite nemal prehliadnuť jeho video so šikmookým tabletom Huawei. A že to tí ryžojedi naozaj myslia vážne svedčí tiež fakt, že v recenzii obstála spomínaná sedempalcová placka pomerne slušne. A pritom je vedúci tvor jednoznačne nekompromisný!

HTC Radar - taký obyčajný Windows fón. Aj takto by mohol znieť záver Danielovho testu mobilu, ktorý neuchváti, neurazí, ale určite poteší milovníkov okien. Takže ideálny darček hneď vedľa kozmetického balíčku s Pitralonom a ušianky z ovčej vlny.

Za pár hodín už budete určite sedieť so svojimi blízkymi pri bohato prestretom stole, rozmýšľať “copak asi dostanem od Jéžiška” a možno aj lapať po dychu vďaka v krku zapichnutej kaprej kosti. My vám však neprajeme iba hmotné dary. Pokúste sa navrátiť Vianociam zašlú slávu, prestať ich spájať s obnovou viazanosti, novým mobilom, bonusmi a retenčným oddelením. Niekedy sú viac než hovory v GSM sieti cennejšie tie reálne s ľuďmi, ktorých máme radi. Viac zážitkov, viac skutočných slov a viac radosti praje redakcia Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu