Android 2.3.5 a Sense 3.0 pre HTC Desire HD a Incredible S

Majitelia smartfónu HTC Desire HD a Incredible S sa konečne dočkali aktulizácie operačného systému na Android 2.3.5, spolu s novou verziou grafického prostredia HTC Sense 3.0.

Recenzia: HTC Desire HD (12. 11. 2010)

Prečítajte si: Nové HTC Sense a online filmy cez HTC Watch (13. 4. 2011)

Nové Sense u HTC Desire HD prichádza s aktívnou pohotovostnou obrazovkou, ktorá umožňuje prístup k najčastejším funkciám aj bez odomknutia telefónu. Napríklad kamera môže byť spustená priamo zo zamknutej obrazovky jediným pohybom, čo môže ušetriť cenné sekundy pri zachytení zaujímavej momentky. Medzi ďalšie vylepšenia sa radí skvalitnená grafika a animácie spolu s novými widgetmi pre počasie.

Recenzia: HTC Incredible S (11. 4. 2011)

Majiteľom telefónu sa na displeji zobrazí upozornenie s ponukou aktualizovať zariadenie bez nutnosti pripojenia telefónu k počítaču. Pred stiahnutím nového softvéru má používateľ na výber, či ho chce stiahnuť cez akékoľvek pripojenie alebo iba cez Wi-Fi. Dostupnosť si môžete skontrolovať aj cez nastavenia telefónu, v podmenu Aktualizácia softvéru.

Update pre HTC Desire HD bol uvoľnený aj pre zariadenia kupované od mobilných operátorov. Ako je tomu pri Incredible S nemáme overené.

Objavil sa update aj pre iné smartfóny HTC? Dajte nám, prosím, vedieť v diskusii pod článkom.

Za čitateľský tip ďakujeme Robovi a Tomášovi.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu