Tri roky čistoty

Chcete lacnejšie hovory? Chcete Galaxy S II za euro? Tak ako, chceteee?! Poďme štrajkovať! Od dnes až do Troch kráľov volajme čo najmenej, SMS neposielajme ani na Štedrý deň a neprijímajme hovory z cudzích sietí, nech operátor vie, čo je to život bez prepojovacích poplatkov! 300 eur na výplate nám síce asi nepribudne, ale určite v peňaženke pri takomto režime zostane o pár desiatok eur viac. Akciu potom môžeme predĺžiť až do Veľkej noci, ušetríme ešte viac!

Trhový kráľ zohnal do svojho kráľovstva nové postavičky. A nie sú to žiadni šašovia, skôr budúci princovia. Samozrejme, každý aristokratický špás niečo stojí. V tomto prípade si pripravte stovky. Tie už neušetríte ani pri najmenších dátových programoch v oranžovom logu, operátor totiž nenápadne pochoval svoje 10 a 100 MB dátové balíky. Kvôli eurku od zákazníka sa mu asi ani neoplatilo si špiniť ruky. Poviete si, veď čo je to v dnešnej dobre desať mega? Možno dve pesničky Michala Davida, prípadne záloha obsahu siedmich diskiet. Ale netreba zabúdať na občasných surferov, ktorí si občas potrebujú pozrieť vlakový spoj Margecany - Kysak.

Ak si robíte zálusk na OS Windows Phone, a pritom netušíte, vo co tady go, tak máte možnosť vyskúšať tento operačný systém len tak, nanečisto vďaka demoverzii. Aplikácia nefunguje spoľahlivo na pevnej linke a na Nokii 3510i.

Telekom oprášil letnú akciu na hardvér k internetom za euro. Znie to rajcovne, háčik je však vo vyšších mesačných poplatkoch oproti štandardnej ponuke a nutnosti kúpiť Wi-Fi router. Takže treba prepočítavať a následne dva roky vidieť svet ružový. A ako isto viete, najnovšie páni vedci zistili, že Wi-Fi signál nemusí potešiť mužskú plodnosť. Uznajte, volať k manželke kominára - samca len kvôli tomu, že sme dlhodobo využívali tablet s internetom založený v lone, je dosť zahanbujúce.

A zahanbujúci bude tiež fakt, ak názvy troch mobilov, ktoré pribudli do ponuky magenty, nepriradíte k správnemu výrobcovi - SSSS, 9360, C2-02. Máte? No, vedúci by vás pochválil. Apropo, vedúci. Ten mal dva Prvé kontakty, tentokrát s kórejskými krásavicami z rodinky Optimusov - Sol a Hub. Prezradím len toľko, že prvý menovaný zanechal lepší dojem vo vedúceho duši. A na dnes pripravuje ešte jednu recenziu. Snáď som neprezradil priveľa.

Stoeurový dotykový Android by bol donedávna iba mokrým snom všetkých sociálne slabších foňákov. Vďaka pracovitému čínskemu ľudu a ešte pracovitejšiemu Tomášovi, tu však máme malú recenziu toho, čo v tejto cenovej skupine dostanete za svojich desaťtisíc centov.

Telekomunikačný úrad potvrdil poplatky za licencie pre dvojicu našich najväčších operátorov. Do štátnej kasičky tak pribudne zopár desiatok miliónov eur, ktoré určite pôjdu na výstavbu diaľníc, zdravotníctvo, školstvo a podobné chuťovky. No dobre, určite sa niekde stratia. Paradoxne sa však zjavuje otázka, či TÚ vlastne existuje. Naším milovaným zákonodarcom sa totiž zase niečo podarilo a tak novelou zákona o elektronických komunikáciach prakticky Telekomunikačný úrad zrušili. Čáry-máry-fuk! A viete si predstaviť, čo by sa dialo, keby naši milovaní operátori stratili nad sebou jeho pevnú a tvrdú ruku?

Ozaj pamätáte si? "Každý z nás pozná sobotné upratovanie. My sme sa rozhodli upratať aj v našich myšlienkach a v sobotu sa vážne i nevážne zamyslieť nad uplynulým týždňom. Takže: 3...2...1...začíname naše prvé sobotné upratovanie na Fony.sk." Áno, už sú to tri roky, čo sa na našej stránke začal boj za panenskú čistotu a lesk všetkého mobilného. A verte, že tých plných vreciek z vysávača sme vyhodili na smetisko dejín naozaj veľa.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu