Telekom: Microsoft Office 2010 za 3,49 € mesačne

Čitateľ s prezývkou SotiQ nás upozornil na novinku, ktorú spoločnosť Slovak Telekom pripravila pre svojich zákazníkov. Záujemcovia majú možnosť získať legálnu licenciu kancelárskeho balíka Microsoft Office 2010 pre študentov a domácnosti za mesačný poplatok 3,49 € pri viazanosti dva roky.

Najnovšia verzia kancelárskeho balíka obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Produkt obsahuje aktivačný kód s možnosťou inštalácie na 1 PC pre domáce - nekomerčné využitie.

Krabica obsahuje štítok COA (Certificate of Authenticity) a aktivačný kód Product Key. Použitie vyžaduje aplikáciu Office 2010 už predinštalovanú v počítači alebo jej prevzatie zo stránky www.office.com/downloadoffice. Licencia tohto produktu neumožňuje prenos softvéru do iného počítača, umožňuje inštaláciu len do jedného počítača.

Po ukončení 24-mesačnej viazanosti poskytne operátor v prípade záujmu zákazníkom akciovú cenu ešte ďalších 12 mesiacov. Po uplynutí doby 36 mesiacov získa časovo neobmedzenú licenciu na využívanie balíka Office a ukončí sa účtovanie mesačných poplatkov. Časovo neobmedzenú licenciu balíka Office je možné získať aj po uplynutí 24-mesačnej viazanosti za jednorazový poplatok 41,90 € s DPH. Zmluvná pokuta za porušenie zmluvného záväzku využívať balík Office počas doby 24 mesiacov je 99,00 €.

Pozn. redakcie: Microsoft Office 2010 pre študentov a domácnosti kúpite v internetových obchodoch za cenu približne 93 €.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu