Telekom, Orange, FunFón, Tesco mobile, O2: dobíjanie kreditu aj v predajniach Tesco (aktualizované)

K bankomatom, benzínovým čerpacím staniciam, novinovým stánkom GG Tabak, veľkým reťazcom potravín ako COOP Jednota či CBA a celému radu menších prevádzok pribudla možnosť elektronického dobitia kreditu aj na predajných miestach spoločnosti Tesco Stores. Operátori O2 i Tesco mobile od 30. novembra 2011 prinášajú svojim zákazníkom predplatených služieb možnosť elektronického dobitia kreditu na vyše 100 predajných miestach Tesco.

Zákazníci nájdu pri pokladniach a na obvyklých miestach predaja okrem bežných kupónov aj dobíjacie kartičky. Z ponuky si vyberú kartičku požadovanej hodnoty dobitia a tú odovzdajú obsluhe pokladne. Elektronické dobitie je realizované v priebehu niekoľkých minút bez potreby zadávania zložitých kódov a navyše šetrí životné prostredie.

Zákazníkom operátora O2 bude na predajných miestach dostupné dobitie kreditu v hodnotách 8 €, 10 € a 20 €. Pri dobití v hodnote 20 € poskytuje O2 svojim zákazníkom k dobíjanej hodnote bonus 1 €. Spolu tak zákazník získa hodnotu kreditu 21 € s platnosťou šesť mesiacov.

Zákazníci Tesco mobile nájdu na predajniach dobíjacie kartičky v hodnote:

- 5 € s platnosťou 40 dní

- 10 € s platnosťou 90 dní

- 15 € s platnosťou 180 dní

Pri dobití sumou 15 € sa pripočítá ku kreditu bonus vo výške 0,60 €, spolu tak bude výška dobitého kreditu 15,60 €.

Na základe upozornení z diskusie doplnené 30. 11. 2011 12:40:

Rovnakú službu dobíjania kreditu pri pokladniach ponúka Tesco aj pre zákazníkov zvyšných operátorov. Telekom má dostupné dobíjacie kartičky v hodnote 7 €, 12 € a 25 €, Orange môžete dobiť kreditom vo výške 9 €, 15 € a 30 € a FunFón ponúka kredity 5 €, 9 € a 15 €. Suma za dobitý kredit bude zahrnutá do celkovej čiastky nákupu. Pre držiteľov klubovej karty Clubcard sa vytvorí ďalšia príležitosť získať body.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu