Dostaň sa do formy s Xperia active (reklama)

Xperia activeVšetci s aktívnym životným štýlom si určite obľúbia nový telefón od Sony Ericsson XperiaTM active. Je to inteligentný mobilný telefón odolný voči vode a prachu a obsahuje všetky aplikácie potrebné pre aktívny život, vrátane monitorovania srdcového tepu využitím technológie ANT+. Telefón je postavený na najnovšej platforme Android Gingerbread 2.3, je vybavený 3-palcovou obrazovkou Reality Display s videoprocesorom Mobile BRAVIA® Engine, fotoaparátom s rozlíšením 5 megapixelov s možnosťou videozáznamu v HD kvalite a výkonným 1 GHz procesorom. Okrem toho, že je odolný voči prachu a vode, obsahuje aj jedinečnú funkciu ovládania vlhkým prstom, ktorá zabezpečuje dokonalú funkčnosť telefónu v prípade navlhnutej obrazovky, alebo dotyku vlhkým prstom.

V telefóne sú predinštalované športové aplikácie, ktoré umožňujú jednoduché sledovanie kondičných úrovní. Pomocou vstavaného systému GPS, barometra a kompasu si môžete určiť ideálnu trasu. V reálnom čase je možné monitorovať frekvenciu srdcového tepu a pulz (pomocou bezdrôtovej sieťovej technológie ANT+), zatiaľ čo aplikácia iMapMyFitness dokáže monitorovať denné výkony. Aplikácia Facebook inside XperiaTM vám zase umožní podeliť sa o svoje pokroky a skúsenosti so svojimi priateľmi.

Teraz môžete s telefónom XperiaTM active na svojich výletoch zachytiť dych vyrážajúce scény s funkciou 3D Sweep Panorama od spoločnosti Sony a ohúriť tak svojich priateľov pri prezeraní si vašich jedinečných záberov v televízore 3D.

Funkčnosť telefónu je možné si rozšíriť vďaka bohatému príslušenstvu, ktoré je dodávané spolu s telefónom. Patria medzi ne napríklad: jeden vymeniteľný zadný kryt potiahnutý soft-touch materiálom, odnímateľné háčiky pre prenosnú náhlavnú súpravu active, remienok na zápästie, aby bol telefón neustále po ruke, puzdro na ruku pre použitie počas cvičenia aerobiku, pamäťová karta s kapacitou 2 GB pre uloženie všetkých vašich mimoriadnych okamihov, kábel micro USB pre dobíjanie a prenos údajov z/do počítača a samozrejme už spomínaná odolnosť voči vode - telefón možno ponoriť do hĺbky 1 m na 30 minút.

Xperia active

Telefón XperiaTM active si obľúbila aj trojnásobná víťazka grandslamových turnajov Mária Šarapova, ktorá si vďaka nemu dokáže sledovať svoju kondíciu na kurte i mimo neho.

Xperia active

A nezabudnite, do nedele, 20. novembra 2011, prebieha súťaž o tento jedinečný mobil na Fony.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu