Posielajte SMS správy z internetu zadarmo

Náruživí i príležitostní odosielatelia textových správ môžu využiť bezplatné služby takzvaných SMS brán. Čitateľ Miro nás upozornil na novú sponzorovanú SMS bránu, ktorú nájdete na adrese http://www.inforeal.sk. Vďaka nej môžete zadarmo posielať SMS správy do slovenských sietí Telekom, Orange a O2. K dispozícii máte 90 znakov.

inforeal

Pretože ide o sponzorovanú bránu, s každou odoslanou SMS-kou dostane adresát do svojho mobilu aj reklamný text. Pri vytváraní správy máte na výber z troch reklám. Milé. Pridružená reklama je dôvodom menšieho počtu využiteľných znakov v správe. Po opísaní kódu z obrázku môžete svoju správu odoslať.

V súvislosti s SMS bránami nám Miro poslal aj informáciu o zdražení služby Fishtext, ktorá je alternatívou na odosielanie SMS správ cez internet. Po stiahnutí aplikácie do mobilného zariadenia z neho môžete pomocou zabezpečeného internetového pripojenia odosielať správy.

Cena odoslanej SMS-ky do všetkých mobilných sietí na Slovensku bola do 14. novembra 2011 0,02 €. Od pondelka stúpla cena do siete operátora Orange a Telekom na 0,03 €, do siete O2 ostala cena nezmenená. No aj po tomto zvýšení ceny je služba portálu Fishtext pre niektorých používateľov výhodná.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu