Orange: kupóny s predplatenou službou MusicJet Premium

Orange prináša ďalšie dve vianočné prekvapenia. Zákazníci Orangeu si môžu predplatiť službu MusicJet alebo ju darovať vďaka kupónom na 3 alebo 6 mesiacov.

Kupóny na milióny skladieb

Orange pre fanúšikov hudby prináša kupóny s predplatenou službou MusicJet Premium. Kupón za akciovú cenu 14,90 € umožní zákazníkovi neobmedzený prístup k miliónom skladieb na MusicJete na 3 mesiace, kupón v hodnote 19,90 € umožní používať službu celých 6 mesiacov. Kupóny sú k dispozícii na všetkých predajných miestach Orangeu, počas Vianoc aj v špeciálnych stánkoch vo vybraných nákupných centrách alebo na internetovej stránke www.ohudbe.sk/musicjet. Platnosť kupónov je do 30. 6. 2012.

Prečítajte si: Orange: nová služba MusicJet (21. 9. 2011)

Služba MusicJet je dostupná bezplatne alebo za mesačný poplatok. Bezplatná verzia MusicJet Lite poskytuje základný komfort v podobe prístupu k celej databáze skladieb cez počítač pripojený k internetu. Služba v tejto verzii je prerušovaná reklamou. Verzia MusicJet Premium, ktorá umožňuje prístup k miliónom skladieb bez prerušenia cez mobil aj cez počítač, je dostupná za mesačný poplatok 8,90 €. Zákazníci Orangeu, ktorí už majú aktivovaný niektorý z vybraných balíkov Internetu v mobile Orange World a zákazníci FunFónu môžu MusicJet Premium využívať za zvýhodnený mesačný poplatok 5,90 €.

MusicJet je dostupný pre všetkých zákazníkov mesačných programov alebo predplatených služieb Orangeu. Od 15. novembra 2011 je služba dostupná aj pre zákazníkov Mobilného Orange Internetu Klasik + a Premium +, a tiež pre užívateľov Internetu na doma Klasik +, Premium +, alebo Exkluziv +.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu