Orange: HTC Sensation XE a Sensation XL v akciovej ponuke

Čitateľ Michal nás upozornil, že mobilný operátor Orange obohatil svoju predvianočnú ponuku o dve hudobné novinky HTC Sensation XE a HTC Sensation XL, aj keď sú dostupné zatiaľ iba na objednávku.

HTC Sensation XE sa od svojho menovca HTC Sensation líši dvojjadrovým procesorom Snapdragon taktovaným na 1,5 GHz a zväčšila sa aj kapacita batérie na 1 730 mAh. Veľké rozmery zaridenia zaujmú skôr silnejšie "polovičky".

Novinka je vybavená 4,3'' displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov a 8-megapixelovým fotoaparátom s možnosťou tvorby videí až do Full HD rozlíšenia rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Predná VGA kamera poslúži na videohovory. Poteší plná dátová konektivita s podporou HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, DLNA i HDMI v rámci microUSB konektora. Nechýba FM rádio s RDS, audiokonektor poslúži aj ako TV-Out.

HTC Sensation v sebe integruje inovatívne zvukové technológie Beats Audio. Súčasťou balenia je nový typ slúchadiel Beats, ktoré budú v predaji len s novým telefónom. Po ich zapojení sa v zariadení automaticky aktivuje prednastavený zvukový profil Beats. Pre väčšie pohodlie majiteľov nového telefónu umožňujú priložené slúchadla Beats ovládať hudobný prehrávač alebo prijímať hovory bez nutnosti vytiahnuť zariadenie z vrecka.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Sensation XE

Smartfón si môžu zákazníci objednať podľa výšky dohodnutej mesačnej faktúry od 269 €. Cena pre predplatené karty je 500 €.

HTC Sensation XL má byť nová vlajková loď spoločnosti. Vďaka integrácii sady softvérových a hardvérových technológií Beats Audio dokáže prehrať zvuk v štúdiovej kvalite. Je štandardne dodávaný so slúchadlami Beats.

Model vycháza z nedávno predstaveného smartfónu HTC Titan. Namiesto operačného systému Windows Phone má Sensation XL operačný systém Android 2.3.4 s najnovšou verziou HTC Sense 3.5. Srdcom novinky je 1,5 GHz procesor. Veľký, odolný, dotykový 4,7-palcový displej dostal rozlíšenie 480 x 800 bodov.

Na fotografovanie a nahrávanie HD videí poslúži 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a dvojitým LED bleskom na zadnej strane, videohovory uskutočníte vďaka prednej VGA kamere. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio i audiokonektor. Kapacita batérie je 1 600 mAh.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Sensation XL

Smartfón si môžu zákazníci objednať podľa výšky dohodnutej mesačnej faktúry od 279 €. Cena pre predplatené karty je 520 €.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu