O2: predvianočná ponuka služieb a zľava na telefón

O2 prináša od 15. novembra 2011 pre zákazníkov ďalšiu predvianočnú nádielku zvýhodnených služieb a zliav na telefóny. So službu Dáta na dnes môžu zákazníci využívať dáta bez nutnosti aktivácie celý deň len za 1 €. Vo vybraných médiách si zákazníci zase môžu nájsť zľavový kupón na jeden z telefónov Huawei. Ďalšie výhodné služby sa týkajú firemných klientov, ako aj študentov.

Dáta na dnes

Všetci zákazníci O2, ktorí nemajú aktivovaný žiadny z dátových balíčkov, môžu využívať dáta plnohodnotne a bez obáv a zaplatia maximálne 1 € denne. Denný dátový limit je 20 MB, po ktorého prekročení sa prenosová rýchlosť zníži. Po dosiahnutí cenového stropu 1 € bude zákazníkovi odoslaná SMS správa s oznamom, že ďalšia dátová prevádzka do konca dňa je bezplatná. O2 tak prináša možnosť občasného využitia dátových služieb aj bez nutnosti aktivácie dátového balíčka.

Huawei kupón na zľavu

Operátor prináša pre svojich zákazníkov možnosť zľavy na jeden z telefónov výrobcu Huawei. Kupóny na zľavu bude možné nájsť v technicky orientovaných časopisoch.

- Huawei Ideos X5 za cenu 199 € (pôvodná cena 226 €)

- Huawei Sonic (Huawei U8650) za cenu 123 € (pôvodná cena 156 €)

- Huawei Ideos X1 za cenu 99 € (pôvodná cena 116 €)

Medzi firmami neobmedzene

Firemní zákazníci s programom O2 Moja Firma môžu od 15. novembra 2011 využívať výhody služby Vo Firme Neobmedzene nielen v rámci vlastnej spoločnosti, ale už aj spolu s partnerskou firmou. Za pevný mesačný poplatok na jednu SIM kartu si v rámci firmy a partnerskej spoločnosti môžu vytvoriť skupinu telefónnych čísiel, medzi ktorými nebudú volania spoplatňované. Takéto výhodné hovory sa neodpočítavajú z mesačného paušálu.

Cena služby Medzi Firmami Neobmedzene spočíva v aktivačnom poplatku 0,50 € za každú SIM kartu v službe Vo Firme Neobmedzene a tiež v mesačnom poplatku 5 € za spoločnosť a 0,5 € za každú SIM kartu, ktorú chce zahrnúť v rozšírenej sieti dvoch firiem. Teda napríklad spoločnosť s piatimi SIM kartami a už existujúcou službou Vo Firme Neobmedzene zaplatí za volania so službou Medzi Firmami Neobmedzene len 7,5 € mesačne.

Študentská ponuka

Noví zákazníci programu O2 Fér, ktorí si v čase od 15. novembra 2011 do 30. apríla 2012 aktivujú balíček Internet do mobilu, získavajú SMS v sieti O2 Slovensko zdarma na obdobie platnosti balíčka. Táto ponuka platí pre nových zákazníkov, ktorý si zakúpia program O2 Fér s dobíjaním kreditu najneskôr do 29. februára 2012.

Objednanie SIM karty cez SMS, aj z cudzích sietí

O2 prináša možnosť objednať si kartu O2 Fér prostredníctvom SMS správy zadarmo aj z telefónnych čísel cudzích sietí. Stačí zaslať SMS na telefónne číslo 0940 680 680 a O2 doručí zákazníkovi bezplatne SIM kartu O2 Fér s kreditom vo výške 0 €. Aktivácia karty následne prebehne zavolaním na Zákaznícku linku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu