HTC Explorer na Slovensku

Na Slovensku si môžete kúpiť ďalšiu z nedávno predstavených noviniek. HTC Explorer svojimi špecifikáciami a cenou zaujme menej náročných používateľov, napríklad aj tých, čo sa ešte len chcú zoznamovať s možnosťami otvoreného operačného systému.

HTC Explorer je "múdry" telefón s dobrým pomerom cena / výkon a operačným systémom Android vo verzii 2.3 Gingerbread s používateľským prostredím HTC Sense vo verzii 3.5. Od ostatných nadstavieb sa líši širšou ponukou widgetov a pôsobivými grafickými animáciami naprieč celým prostredím.

Smartfón disponuje dotykovým displejom s 3,2-palcovou uhlopriečkou, rozlíšením 320 x 480 bodov a procesorom taktovaným na 600 MHz, ktorému sekunduje 512 MB RAM a vnútorná pamäť telefónu s rovnakou kapacitou. Samozrejmosťou je možnosť rozšírenia pamäte o ďalších až 32 GB pomocou microSD kariet.

Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 3-megapixelový fotoaparát s automatickým zaotrovaním bez LED diódy. Nechýba podpora HSDPA s teoretickou rýchlosťou sťahovania dát 14,4 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS ani FM rádio s RDS.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Explorer

Orientačná cena: 190 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu