Android: Mozilla 8.0 pre Android

Obľúbený webový prehliadač Mozilla Firefox prináša na mobilné zariadenia to najlepšie z desktopového rozhrania. Je rýchly, jednoduchý a každý používateľ si ho môže prispôsobiť vlastným požiadavkám. Umožňuje synchronizáciu histórie, záložiek, hesiel i otvorených panelov s desktopovou verziou, preto môžete mať rovnaký obsah v PC i mobilnom telefóne.

Android TIP je naša malá rubrika, ktorou chceme upozorniť na zaujímavé aplikácie. Popularita tohto OS aj na Slovensku významne rastie, a tak vám radi predstavíme nejakú aplikáciu alebo skupinu aplikácií, ktoré uľahčujú prácu či zväčšujú zábavu s vašim smartfónom. Nemáte ešte telefón s týmto OS alebo sa s ním len zoznamujete? Tak si určite pozrite video: Začíname s Androidom.

Na výber máte z množstva motívov a doplnkov, ktorými si spríjemníte prácu s prehliadačom. Obsah webových stránok môžete zdieľať so svojimi priateľmi aj cez Facebook, Twitter či e-mailom. Minulý týždeň vyšla aktualizácia na najnovšiu verziu Firefox 8.0, ktorá má byť bezpečnejšia a výkonnejšia. K známym funkciám pribudlo niekoľko vylepšení.

- pridávanie záložiek na domácu obrazovku

- podpora šifrovania uložených hesiel pomocou jedného hlavného hesla

- zlepšený výkon

- vylepšená stabilita

fotkafotkafotka

Firefox 8.0 je určený pre OS Android 2.1 a vyšší. Aplikáciu lokalizovanú aj do českého jazyka môžete bezplatne sťahovať cez mobilný Market alebo jeho webové rozhranie.

Link na stiahnutie: market.android.com Firefox

Ďalšie tipy na aplikácie pre OS Android nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu