Telekom: neobmedzené volania, SMS a MMS až na tri čísla

Slovak Telekom rozširuje vianočnú ponuku o novú službu Volania Najbližším. Popri súčasnej vianočnej ponuke prichádza ďalšia novinka s možnosťou získať neobmedzené volania, textové i multimediálne správy bez ďalších poplatkov. Zákazníci budú môcť využiť službu Volania Najbližším s množstvom súčasných akciových ponúk vrátane možnosti vyplatenia hotovosti do 200 € či využívaním extra balíčka.

Prečítajte si: Telekom: vianočná ponuka pre hlasové programy s hotovosťou až 200 € (18. 10. 2011)

Služba Volania Najbližším bude k dispozícii od 15. novembra do 31. decembra 2011 k programom Podľa seba Naj. Službu možno získať pri aktivácii či predĺžení záväzku od programu Podľa seba Naj 3.

Tri neobmedzené benefity na tri čísla

Služba Volania Najbližším obsahuje neobmedzené volania, SMS i MMS. Zákazníci si budú môcť zvoliť tri čísla v mobilnej sieti Telekom, na ktoré môžu volať i písať správy bez obmedzenia. Služba bude poskytovaná bez viazanosti a zákazníci ju budú môcť získať aj bezplatne na určité obdobie podľa svojho programu:

- pri programe Podľa seba Naj 3 na 6 mesiacov

- pri programe Podľa seba Naj 5 na 12 mesiacov

- pri programe Podľa seba Naj 7 na 24 mesiacov

Štandardný mesačný poplatok za službu je 2,99 €.

Pre zákazníkov, ktorí potrebujú volať celé tisícky minút do mobilnej a pevnej siete Telekom, zároveň ponúkame aj zaujímavú kombináciu pre programy Podľa seba, kde si môžu nakombinovať aj službu s neobmedzenými volaniami za výbornú cenu. Pri programe Podľa seba Naj 3 si môžu za 27,98 € vytvoriť program:

- s neobmedzenými hovormi do siete Telekom cez víkend a sviatky

- s 1000 minútami do siete Telekom cez pracovné dni od 7h do 19 h.

- s neobmedzenými SMS

- s neobmedzenými dátami

- s 40-timi voľnými minútami do všetkých sietí

Zákazník takto získa paušál s neobmedzenými volaniami, SMS i dátami a navyše aj štyridsiatimi voľnými minútami do všetkých sietí, a to všetko v cene 27,98 €.

Od programu Podľa seba 5 si môže zákazník vytvoriť ďalšie kombinácie s neobmedzenými volaniami, SMS, balíčkom dát, minútami do všetkých sietí a ešte získať aj akciový telefón a hotovosť až do výšky 200 eur.

Prečítajte si: Orange: vianočná ponuka hlasových paušálov (27. 10. 2011)

Pozn. redakcie: aktuálne zisťujeme, či naozaj pri novej službe neplatí žiadne časové obmedzenie lebo iné FUP. Po získaní odpovede vás budeme informovať.

Doplnené 14. 11. 2011 13:10 hod.

Operátor nám potvrdil, že žiadne FUP ani iné obmedzenie sa neuplatňuje.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu