Huawei Deuce - dual SIM s Androidom

Smartfónov s podporou dvoch SIM kariet je ako šafránu, preto niektorých poteší informácia o pripravovanom telefóne firmy Huawei, ktorý svojou výbavou patrí do nižšej triedy. Huawei Deuce pobeží na 600 MHz procesore Qualcomm MSM7227 s operačným systémom Android staršej verzie 2.2 Froyo. Dotykový TFT displej s uhlopriečkou 3,2'' dostal rozlíšenie 320 x 480 bodov. Rozmery zariadenia sú 112 x 57 x 13 mm, hmotnosť 113 gramov.

Na fotografie a nahrávanie videí poslúži 3-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou bez automatického zaostrovania. Veľkosť operačnej pamäte RAM nie je známa, no pravdepodobne to nebude viac než 512 MB. Vstavaná 2 GB sa bude dať rozšíriť pomocou microSD kariet o ďalších až 32 GB. Nechýba podpora dátovej siete HSDPA s teoretickou rýchlosťou sťahovania súborov 7,2 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 2.1 ani GPS modul. Batéria by mala mať kapacitu 1 500 mAh, čo je pre túto triedu veľmi slušná hodnota.

Cena ani dostupnosť na európskom trhu nebola zatiaľ zverejnená, no dá sa očakávať, že sa predaj začne najskôr v azijských krajinách a Austrálii a neskôr sa rozšíri aj na európsky trh.

Zdroj: huaweimobile.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu