Motorola Motokey Social pre fanúšikov Facebooku

Spoločnosť Motorola v poslednom čase produkuje jednu novinku za druhou. Ďalším prírastkom do rodiny mobilných telefónov je Motorola Motokey Social. Je zameraná na milovníkov sociálnych sietí, ktorí často informujú svojich priateľov o všetkom zaujímavom aj cez mobilný telefón. Novinka má špeciálne modré tlačidlo pre jednoduché a rýchle zdieľanie obsahu na sociálnu sieť Facebook. Také isté poznáme aj z androidov HTC ChaCha či HTC Salsa.

Motokey Social prichádza s kombináciou dotykového displeja a hardvérovej QWERTY klávesnice. Displej dostal 2,4-palcovú uhlopriečku a rozlíšenie 320 x 240 bodov. Pre chod systému a aplikácií musí stačiť 64 MB RAM a 128 MB ROM, z toho pre používateľov je dostupných iba 50 MB. Malú pamäť si môže používateľ rozšíriť pomocou microSD kariet do kapacity až 32 GB.

Rozmery telefónu sú 105 x 60 x 10 mm, hmotnosť iba 87 gramov. Fotografie zhotovíte základným 3-megapixelovým fotoaparátom bez automatického zaostrovania a bez LED blesku, ktorý nahráva videá rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Na internet sa môžete pripojiť cez dátovú 3G sieť operátora s nadstavbou HSDPA alebo cez Wi-Fi pripojenie.

Medzi ďalšími špecifikáciami nechýba Bluetooth 2.1, FM rádio i 3,5 mm jack. V novinke nájdeme batériu s kapacitou 910 mAh, ktorá sľubuje nepretržité telefonovanie až osem hodín alebo 28 dní v pohotovostnom režime. Motorola Motokey Social sa má začať predávať koncom tohto roka. Cena ani dostupnosť na našom trhu nebola ešte zverejnená.

Zdroj: motorola.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu