HTC Sensation XE na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil ďalší model smartfónu s operačným systémom Android 2.3.4 Gingerbread a prvý zástupca novej série multimediálnych zariadení HTC Sensation XE.

HTC Sensation XE je výsledkom spolupráce výrobcu mobilných zariadení a značky Beats a integruje v sebe inovatívne zvukové technológie Beats Audio. Súčasťou balenia je nový typ slúchadiel Beats, ktoré budú v predaji len s novým telefónom. Po ich zapojení zariadenie automaticky aktivuje prednastavený zvukový profil Beats, ktorý zvýrazňuje najmä hĺbky a výšky. Nie je teda určený fajnšmekrom, ale skôr priaznivcom tanečnej hudby alebo hip-hopu. Pre väčšie pohodlie majiteľov nového telefónu umožňujú priložené slúchadla Beats ovládať hudobný prehrávač alebo prijímať hovory bez nutnosti vytiahnuť zariadenie z vrecka.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Sensation XE

Od svojho menovca HTC Sensation sa líši dvojjadrovým procesorom Snapdragon s taktom 1,5 Ghz, zväčšila sa aj kapacita batérie z 1 520 mAh na 1 730 mAh. Veľké rozmery zaridenia predurčujú jeho použitie skôr v mužských rukách. No pokiaľ ho budúca majiteľka neplánuje ovládať iba jednou rukou, dá sa na rozmery zvyknúť a po čase prestanú byť negatívom.

Novinka je vybavená 4,3'' displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov a 8-megapixelovým fotoaparátom s možnosťou tvorby videí až do Full HD rozlíšenia rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Predná VGA kamera poslúži na videohovory. Poteší plná dátová konektivita s podporou HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, DLNA i HDMI v rámci microUSB konektora. Nechýba FM rádio s RDS, audiokonektor poslúži aj ako TV-Out.

Orientačná cena: 515 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu